Kylläpä on meijän tivolisa riittäny tapahtumia ihan omasta takkaa, mihinkään ei oo tarvinnu lippuja ostaa. On ollut niin iloa, surua, pettymyksiä kuin onnistumisiakin.

28.2 Takku muori lähti viimeiselle matkalleen.
Takkuhan oli "mun" vehnäterrieri joka asusteli usemman vuoden Pihlajakosken perheessä tuossa ihan liki. Takusta jouduin luopumaan aikoinaan koska eivät tulleet Mokan kanssa toimeen, eivät sitten niin millään :/
Onneksi Takulle löytyi maailman paras koti ja koira oli varmasti onnellinen. Siitä huolehdittiin loppuun asti enemmän kuin hyvin. Edelleenkin suuri kiitos Pihlajakosket, ihan kaikesta

Hiihtolomalla käytiin leppävirralla. Olihan meillä taas mukavaa. Syötiin, juotiin, saunottiin, ajettiin jäärata rallia jne. Eli perinteinen meininki.
Heta toi leppikselle amerikanakita uros Basson ja Basso matkusti sieltä junalla Kauhajoelle Jennan koiraksi.No koeajalla vielä mennään mutta jos kaikki menee yhtä hyvin kuin tähänki asti niin Basso "jää taloon".


Basso on uskomattoman hieno luontoinen eikä ruma ulkomuodoltaankaan, kovasti toivomme että kaikki menis hyvin tästä eteenkin päin :)

Kaivo aloitti isojen poikien reenailut toissa viikonloppuna ja tänä viikonloppuna jatkettiin. Noh, semmonen dieselihän se on. Kyllä se leikkii, saalistaa ja taistelee mutta ei ihan aina vaan just sillon jos sitä sattuu huvittamaan. Annetaan ajan kulua ja katellaan mikä se on Kaivon laji :).
Kaivo on tässä viikon sisällä päättänyt miehistyä muissa ihan asioissa ja ihan hippasen on meinannu olla hermo koetuksella sen kanssa.. Asioista ollaan jouduttu keskustelemaan aika isostikkin välillä eikä lopputuloskaan oo vielä ihan selvillä. Perkele, katellaan!

Pirukin on pureskellu molaria talvitauon jälkeen ja hei, tauko on tehnyt hyvää! Viikko sitten reenit meni hyvin, koira oli vaan ehkä hippasen liiankin innokas. Tänään se oli hyvä, siis oikeesti hyvä! Ruu teki elämänsä parhaan reenin, purut suju ja hallintakin oli kunnossa, siis wau!


Kaivo


Piru


Eilen illalla Basso olikin sitte varastettu kauhajoella... Sitä etittiin poliisin, kissojen ja koirien kanssa. Ei mitään havaintoa. Veispuukkiin ku saatiin kuvan kera ilmoitus kiertämään (joka lähtikin sukkelasti luoja tietää kuinka monen ihmisen seinälle) koira löytyi nopeasti. Jenna sai oudon puhelun oudolta tyypiltä joka osas kertoa koiran olevan jonkun toisen oudon tyypin luona n. 30 kilometrin päässä . Noh, loppu hyvin kaikki hyvin, koira saatiin hengissä ja terveenä takaisin. Silti mä haluaisin tietää kuvion mitä on tapahtunut. Kovasti epäilen että koira on varastettu myytäväksi eteen päin mutta kun veispuukissa alkoi sana levitä kulovalkean tavoin ajatuksesta luovuttiin.
Tälle iltaa asuntolan vartija oli käynyt kertomassa että asuntolalta ja lähistöllä olevista rakennuksista on löytyny outoja kengän jälkiä, kaikki maholliset ovet on kuulemma käyty kokeilemassa.. Ilmeisesti ei löytynyt muuta varastettavaa kuin koira

Että pitäkäähän koiranne valvovan silmän alla, ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu.


Kevättä rintoihin ihan jokkaiselle!