Pirkko ontuu toista etujalkaa,varmaan nyrjäyttänyt sen tuolla jäätiköllä.Eli muutama päivä lepoa tai ainakin yritystä..

Käytiin Akan ja Aksun kans kaupunki lenkillä.Auto jätettiin kreivintorille ja siitä käveltiin kierrellen ja kaarrellen rannan kautta kummattiin ja sieltä autolle takaisin.
Aksulla on ollut pienestä asti outo pakko mielle kurkkia ikkunoista sisälle..Käveltiin "Wanhan Raahen" läpi rantaan,siellähän ikkunat ovat aika korkealla ja Aksu oli aika koomisen näköinen kun käveli takajaloillaan yrittäessään tirkistellä ihmisten koteihin :) ,mitä lie koiran päässä liikkuu..

Rannassa yritin ottaa muutaman seuraamis pätkän ja vähän sivulle tuloa,Aksu oli aivan eri mieltä.Väitti olevansa mieskoira jota kiinnostaa vain ja ainoastaan hajut!Otin sitten vanhan hyväksi todetun konstin käyttöön,Aksu puuhun kiinni ja Akan kanssa muutamia liikkeitä sekä leikkimistä ja riehumista.No löytyihän ne Aksunkin korvat,mutta kyllä se aikalailla muissa maailmoissa oli...
Höh,vastahan se oli pieni koiran alku joka seuras mun jokaisen askeleen ja kaikki tekemiset ettei vaan jää mistään paitsi.Niin se vaan kasvaa ja kehittyy,pakko alkaa treenailemaan muuallakin kuin kotona ennen kuin se on ihan oikeesti mieskoira.
On se kasvanut kyllä muutenkin,on vähän korkeampi kuin Akka.

Ai niin,Akkahan on meidän alaskanmalamuutti 4.v
Täällä tulee vilahtelemaan aika ajoin myös meidän muita koiria kuin Pirkko ja Aksu,esittelen niitä sitten sitä mukaa :)

337755.jpg

Akka kesäisissä tunnelmissa