Viimesen kirjotuksen jälkeen ei oo isompia tapahtunu mutta kaikenlaista pientä kuitenki. Ja kuten arvata saattaa, mä en muista puoliakaan.. Koitetaan ny jotain kuitenki koota tähänki.

Varsa kasvaa niin, että kohina kuuluu! Tällä hetkellä siitä taijetaan käyttää enimmäkseen nimeä Kokkare, Ihme on hyvänä kakkosena. Tyyppi on lievästi sanottuna omapäinen, äitinsä on helisemäsä sen kans ku varsan kutale kulkee ihan omia polkujaan. Aika sulonenki se osaa olla ku esim. änkeää syliin nukkumaan tai haastaa Nannia leikkimään .

Siime kuntoutuu, hitaasti mutta varmasti. Liikkeet alkaa olla ok. Äkkinäisiä hyppyjä tai muuten vaan suti lähtöjä yritetään välttää edelleenkin vaikka mummo koira on sitä mieltä ettei kunnossaan oo mitn vikaa.

Pirustaki tuli sitten "iso tyttö". Eka juoksu on kärsitty. Aksu ei onneksi ottanu Pirun vuotamisia tosissaan, kokonaista kaks päivää olivat erillään ja senki ihan vaan kaiken varalta.
Pirun reenimiset on juoksun myötä olleet vähän niinku tauolla, nyt pitäs koittaa viritellä itteensä reenimään ihan tosissaan.. Koirasahan ei oo viriteltävää, päinvastoin.

Reenimisen sijaan Piru korkkas, niin ja myös sulki näyttely uransa lauantaina meijän omassa ryhmänäyttelyssä. Joo,o.. Pikku-Ruu kävi pyörähtämässä ihan virallisessa kehässä Soile Bisterin arvosteltavana.
Tuloksena oli hieno harmaa nauha, sellanen Hylätty. Eikö ne tosi harrastajat sano, että ku väri on harmaa, on vietti varmaa .
No hylsy tuli puuttuvista P2  eikä sillä nauhan värillä oo mitn väliä. Mulle riittää että Piru käyttäyty hienosti!
Ei arvostelukaan hullumpi ollu, koirasta löyty jopa kehuttavaa... Sillä oli hieno pää, luusto ja runko sekä ensiluokkainen luonne . Mainittavaa oli muistaakseni luustossa ja niukoissa kulmauksissa.

Samaisessa näyttelyssä samalla tuomarilla näytillä kävi myös Aksu ja Armi. Aksu oli PU1 ja VSP. Arvostelu oli aika täydellinen, mainintaa tuli vaaleista silmistä, muuten se taiski olla aika hehkuttamista. Hieno poika!
Armi oli EH2, mielettömän hyvällä arvostelulla mutta Bisteriä häiritti Armin punanen nokka .

Sunnuntai lojuttiinki sitten muhoksen ryhmiksesä. Meillä oli mukana spinone poika Roki, joka oli ROP. Lisäksi mä esitin isomman Jossun Nessa gordonin joka oli myös ROP, ja pienemmän Jossun Nörtti muorinki kans käytiin vetskuisa fiilistelemässä EH1 verran.
Nanni oli mukana turistina. Näppärä kakara. Ei se huomannu kai näyttelyyn tulleensakkaan. Se vaan oli ja katteli, välillä nukku Rokin kans samasa putkasa.
 

Ai nii, meille ei sitten tullu pentuja. Pirkko on tyhjää täys! Vähän ehkä harmittaa... Pennun ottajia ois ollu melkein jonoon asti ja heti kerralla mukavia koteja ois ollu tarjolla. No ei voi mitään, tää meni nyt näin.
 

Nyt ku kävi niin, että mä hävitin sen toisen blogini, niin aattelin räpätä tämän ainokaisen salasanan taakse lähipäivinä tietyistä syistä. jos joku haluaa tätä lueskella jatkossa niin salasanan saa pyytämällä spostin kautta.  [email protected]