Eilen käytiin näyttämässä Armin toimintakyvytöntä jalkaa tohtorille.
No,Armihan ei ois Armi jos se ei ois yllätyksiä täynnä...Tietenkin sunnuntaina(kun varattuun lekuriin aikaan enää yksi yö) se alko jo ottamaan jalalla maahan mutta ontui kuitenkin selvästi.
Maanantaina se käveli jo huomattavasti paremmin ja mietinkin että näinköhän sitten saan perua koko ajan..
Tulin kuitenkin tulokseen,että mennään kun aika saatu.Ja niin mentiin,mukaan haettiin vielä velipojan lappalais vauva Saana rokotuksille kun meillä täällä Raahessa ei oo lekuria..

Akuutissa lääkäri kyseli multa että ootko löytänyt kipukohtaa jalasta...No en oo,Armihan on yhtä onnellinen kun sitä koskettelee kävi se sitten kipeää tai tuntu hyvältä..Oikeesti,ei tuosta pysty sanomaan.
Kellistettiin sitten Arppa lattialle ja lekuri kävi jalan lavoista kynnenkärkiin tosi tarkasti läpi,ensin hellemmin ja sitten kovemmin...Mitä tekee Armi,meijän elohopeaainasatanenlasissaelämäonihanaakoira?No Armihan nukkuu ja nauttii ;-).
Pari kertaa se raotti silmiä mutta ei päästy selvyyteen kuunteliko se Saanan rymyämistä roskiksella vai oliko se sitten jotain muuta...
Lääkärikin oli aivan ihmeissään,sanoi että on olemassa kahenlaisia ääripään koiria; mielettömän kipuherkkiä ja ei kipuherkkiä mutta Armi on kyllä ääripään ääripää ;-),niinpä!

Seuraavaksi mietittiin kuvataanko..Ei kai sitä muuten ois tarvinnu miettiä mutta kun oon Armin ilmottanut Ouluun ja Ylivieskaan ja kun ontuminenkin alkoi mennä jo parempaan suuntaan.
Päätettiin sitten kokeilla kuvausta ilman rauhoitusta kun Armi otti jalan kopeloinninkin niin rauhallisesti,jos se ei onnistuisi niin sitten kera rauhoituksen kerta akuuttissa oltiin.
Ois ollu inhottava alkaa varailemaan uutta aikaa jos tuo kinkkaaminen ei lopu...

Vähän mua meinas hirvittää,että mitenhän tuo härveli pöydällä pysyy...
Armihan ei ois Armi jos se ei yllättäis(tämän lauseen vois sanoa aina kun on Armista puhetta..)!Siellähän se,pötkötteli just siinä asennossa mihin se aseteltiin!
Kuvat onnistui heti kerralla,ei mitään ongelmaa!!!
Maailmassa on siis yks paikka missä Armi osaa käyttäytyä ja kuunnella tai sitten sen piti esittää Saanalle kun oli kerrankin kaikista vanhin ;-).

Lopputulos..Yllätys,Armin jalassa ei oo mitään vikaa!
Siis oikeesti,siitä ei löytynyt yhtään mitään.
Tämän hetken epäilys on sitten lihasrevähtymä..Tai jotain muuta :-).
No,hyvä näin.Mähän ehdin jo tuossa neljän päivän aikana mitä ootettiin lääkäriin pääsyä maalailla jo vaikka mitä kauhukuvia irtopaloista lähtien..

Lääkkeeksi lepoa,niin paljon kuin pää kestää..Paljonhan se ei kestä mutta yllättävän rauhallisesti Armi on ottanut vaikka ei pääsekkään lenkille ja riehuminenkin on kielletty,ulkoillakkin pitää yksin.

Tämän päivän tilanne on ettei Armi onnu mutta ei liiku ihan puhtaastikkaan..Eli Oulu jää ainakin meiltä väliin.Parannellaan ja koitetaan saaha aika hierojalle,Ylivieskaa katotaan sitten.
Jos tuon luuranko Aksun kans kehtais Ouluun kuitenkin lähtä..Siinähän ei taas oo ku iso pää,paasto toimii!

Siimen pää alkaa olla entisellään.

Daira kävelee jo huomattavasti paremmin vaikka sille ei oo mitään tehtykkään kun luottokengittäjä on lomalla ja varasellainen ei uskaltanut tehä mitään (ei kokemusta sairaskengityksistä).
Tammenlehtiä oon sille syöttänyt ja taitaapa niissä joku taika olla...
Italiassa oli joku vanha hevoskasvattaja osannut kertoa,että kaviokuumeiselle hevoselle parasta lääkettä on tammenlehdet.
Daira on kyllä mennyt paljon eteenpäin ja kai se on tammenlehtien ansioita.
Nyt sitten kuulutankin tammien perään,tietääkö kukaan tai kasvaako kenenkään pihalla moista puuta?
Jos niin olisin lehdistä ikuisesti kiitollinen!
Meinaa olla tammet hakusalla tällä alueella..Yks löydettiin ja alkaa olla jo loppuun kaluttu.
Veroviraston pihassa ois toinen mutta en oo ainakaan vielä kehannu käyvä riipimässä ;-).
Inhottava jättää poni lehdittä jos niistä oikeesti on apua..

Koirilla on ollu äksöniä alati vaihtuvien hoitolaisten kans,viikonloppuna oli Huksu,maanantaina Saana joka vaihtui illalla Maijan Himoon ;-).
Hyvin on Himpan kans menny vaikka ensin vähän epäilytti..Himo ku ei oo käyny meillä aikoihin.

Ja se kesä...Eipä oo näkyny!
Vettää sattaa päivittäin,tuulee,sattaa..Lämmöt on melekeen nollassa.
Eilen illalla pyöräiltiin Joonan ja koirien kans kaupunkiin ja takasi tullesa oli niin kylmä että en muista millon viimeksi..Sormet oli ranteisiin asti niin jäässä että kipiää kävi.
Jooh,ootellaan..