Oisko sitten vuorossa "isännän mehtäkoirat"....Eli
954800.jpg
Suomenajokoira narttu Hippa just 3vuotta.
Hipan luonnetta riittää kuvaamaan yksi sana,onnellinen.Se on aina vain ja ainoastaan onnellinen,ihan sama mitä tapahtuu..Välillä liiankin kanssa,tuntuu ettei se nahoissaan pysy.
Hippa rakastaa kaikkia ja on sitä mieltä että kaikki rakastaa Hippaa.Erityisen paljon Hipi rrrrakastaa kissoja,niitä on pakko nuolla koko ajan ja niin kauan että kissoilla menee hermot ja Hilppa saa nenilleen ja siirtyy seuraavaan kissaa,tää on semmonen noidankehä..
Hippa ei osaa kävellä,se juoksee aina oli se sitten missä tahansa.Se on vähän semmonen valot palaa mutta ei ketään kotona tyyppi,mutta pääasia että Hippa on ONNELLINEN ja sitä se kyllä on :).
Hippa toimii kuulemma mehtällä,mutta tälle syksyä se ei ole vielä jäniksen perään päässyt,johtuen juoksusta.

Hipan yläpuolella Rölli 13v.Leikattu kolli jonka kurissa ja nuhteessa meillä elää niin kissat kuin koiratkin,välillä jopa lapsetkin.
Kuvassa myös Sähikäinen ja Pipo jotka asuvat jo omissa kodeissaan.



954779.jpg
Suomenpystykorva Tane 5v,rekkareissa lukee hienosti Robert.
Tane on ADHD tapaus,ikiliikkuja.Tauski on kiltti mutta harvoin tavoitettavissa,aina kiire johonkin..
Se on kova poika jemmaamaan,se piilottaa ihan kaiken jopa petikamppeensa ja kaikki mitä on piilossa vahditaan hyvin tarkkaan..
Tane on käynyt ja toiminut metsäkanalinnun pyynnissä,mutta tälle syksylle ei jostain ihmeen syystä ole oikein pysyvää haukkua metsässä (kotona kyllä!) löytynyt.

Taustalla Akka,alaskanmalamuutti Hauenkuonon Ussakka 5v.
Akka on omanarvonsa tunteva..Akka..Tulee kaikkien (paitsi Mokan) kanssa toimeen,mutta on ehdoton koiralauman pomo,Akalle on turha kurtistella.
Akka rakastaa vetohommia,huuto on mieletön kun se kuulee valjaita otettavan naulakosta,pyöräkin käy mutta ehdoton ykkönen on  reki.Voi sitä riemua kun reki kaivetaan esille talven tullessa.
Koirakaveritkin kelpuutetaan saman reen eteen,mutta Akkaa ei saa kukaan ohittaa,sen on oltava aina ensimmäisenä ja tämä sääntö on voimassa myös lenkillä.

Tanen vieressä sitten Aksu,jota ei liene tarvi kummemmin esitellä,meidän vauva,porukan nuorimmainen :).