Eilen oltiin Tupoksella BH-kurssilla ja joo,se siitä sitten.
Aksussa ja sen tekemisissä ei mitään valittamista,tyytyväinen olen.Kontaktitkin tuntuu taas paranevan niin että kohina käy.
Tuosta kurssista ei vaan hirveesti oo kerrottavaa...Otettiin me seuraamista ja luoksetulo ;).No,pitää olla positiivinen,nuo seisoskelut ja odottelut tekee Aksulle ihan hyvää,maltti kasvaa (toivottavasti).

Ilmotin Pirkon (joka toivottavasti nyt malttaa pitää tukkansa sinne saakka..) ja Armin Vaasaan.Aksunkin meinasin ilmottaa mutta kun Jossu ei uskaltanut varmasti luvata pääsevänsä mukaan niin Aksu jääköön kotiin.
Mä en viiti lähtä ite sen kans kehään pelleilemään.Päätin saman asian jo viime kesänä Muhoksella kun Jossu pyörähti Aksun kans kehässä mutta jostain syystä pari kertaa pyörsin päätökseni,enää Kajaanin näyttelyn jälkeen en sitä tee :).
Miksi lähtä tieten tahtoin pilaamaan hyvä koira joka näyttää oikean tyypin käsissä parhaat puolensa ja oikeesti hienolta...?Ei miksikään ja mikäpä kiire Aksulla nuita näyttelyitä on kiertääkkään,kesäkuussa tulee vasta 2.v täyteen,2 sertiä on jo kasassa ja se tulos jossain hamassa tulevaisuudessa...

Tänään on hymyn huulille tuonut taas Api...Mä en voi olla nauramatta kun kuvittelen sitä pyörittämässä heinäpalloa pitkin pihaa... ;),sorge vaan Anne mutta.... :)).