Hengissä ollaan,ihan jokainen.Älkää huoliko tai riemuitko turhaan,se hengestään päässyt oli muukalainen,ei meikäläinen.

Tulivuoresta ei nähtävästi tarvi ees puhua,huh.

C-asiasta sitten joskus lisempää.Tällä hetkellä ei voi  muuta sanoa ku että se on menoa nyt,toivoa parasta ja pelätä pahinta.

Potpuri on taas viuhunu pitkin kotirannantietä tiuhaan. Kivat on kelit ja luisto hyvä,mitä ny välillä vähän kipinää iskee mutta tuopahan valoa pimeyteen.
Armin ja Akan juoksutki alkaa olla ohi,vielä eivät pääse poiken kans irti mutta vetohommat sujuu jo yhessä ilman jumppaliikkeitä ja härskejä ajatuksia.
Armin kelkkailu sujuu jo kuin vettä vaan,se vetää tosi innokkaasti ja on oikeesti tajunnu mistä on kyse (siis Armi on tajunnu ihan ite Yllättynyt).
Eilen mentiin kyllä Joonan ja potpurin kans pitkän matkaa kylellään ku mutkasa vähän tökkäs mutta ei käyny kuinkaan vaikka vauhtia oliki aika hurjasti.

Huomenna ois tarkotus olla rohkea ja valjastaa koko poppoo eka kertaa yhessä (Armi yleensäkki eka kertaa) reen eteen...Saas nähä joko meillä sitte ruumiita,no yrittänyttä ei panna ja rohkia rokan syö Kieli ulkona.

Aksun kans ollaan kateltu kevään tokokisoja ja sitä myöten yritetty vähän treenaillakki joka päivä.
Hyvin se toimii,syksyinen säätäminen on jääny kokonaan pois ja koira taitaa kuunnella ihan koko ajan molemmilla korvilla mua.
En keksi valittamista mistään...Tai,no se hyppy Huuto, oletettavasti ei toimi ku ei oo reenattukkaan.

Armi on ilmotettu Tampereelle,vielä ehtii hetken miettiä muita lähtiöitä...
Kesän näyttely suunnitelmatki alkaa olla aikalailla valmiita,ei se määrä vaan laatu Silmänisku.

Täsäpä tää taas,tyhyjästä on huono nyhyjästä Päättämätön