Kotona ollaan ja vaikka Baltian voittaja näyttelystä jäikin titteli saamatta olo on kuin Baltian voittajalla,me selvittiin hengissä!

Torstai aamuna lähettiin Piitun,Maijan ja Himon kans kohti Leppävirtaa,perillä vaihdettiin pikaisesti koirat ja tavarat seuraavaan autoon ja otettiin Tanja mukaan,seuraava etappi oli Kouvola,sieltä poimittiin Roope ja Mölli kyytiin,Helsingistä vielä Tommi ja Aada .
Sitten kohti Rigaa....
Perjantai aamuna kahdeksan maissa oltiin perillä ja hotellikin löytyi ihan itestään.

Lauantai oli näyttely päivä.Näyttely paikka oli siisti halli,kehät oli vaan tosi pienet.
Rotikat oli ekana,Mölli (Banheira Dowtojevski)oli  PU2 VACACIB ja Himo (Banheira Himokas Hulda) voitti luokansa ja kruunattiin Baltian junnuvoittajaksi ja olipa vielä PN3.

Piitu oli ERI4,tiibetinmastiffien taso oli tosi kova!Olen tyytyväinen,jo kilpailuluokkaan pääseminen oli hieno juttu siinä porukassa.

Aada afgaanin kehä oli vasta iltapäivällä ja Aada oli PN3.
Hieno päivä,hienot tulokset!

Sitten lähettiinkin samantien kohti Tallinaa yöpaikkaa hakemaan.

Sunnuntaina shoppailtiin aamupäivä ja laiva lähti kahelta kohti Suomea.
Suomen puolella oltiin neljän jälkeen ja napattiin satamassa Armi kyytiin ja jatkettiin samantien matkaa kotia kohti.
Ajokeli oli koko matkan enemmän tai vähemmän järkyttävä...Kotona oltiin kolmen aikaan.

Reissu oli mieletön!Joka paikka on kipeänä nauramisesta...
Neljän vuorokauden aikana tuli nukuttua n.7tuntia eikä missään välissä ees oikein väsyttänyt,mutta olo oli lievästi sanottuna hysteerinen ;-).Jotain meijän porukan olotilasta kertonee kun Roopen pomo oli kertonut tänään nähneensä meijät eilen laivalla ja meinannut tulla Roopea moikkaamaan,mutta oli jättänyt väliin kun oli huomannut kuinka kännissä me oltiin...Ja me oltiin muuten ihan jokainen vesiselviä!Mites se univelka laskettiinkaan promilleissa.. :).

Armi on älyttömän reipas,nukkui koko matkan autossa ja kun päästiin kotiin asettui heti taloksi.Isompia koiria ei pelkää yhtään,eikä kyllä mitään muutakaan,muutaman kerran on jo ottanut vanhuksilta turpaansa lainkaan lannistumatta,Armi haluais leikkiä kaikkien kans.
Pirkko on tuliaiseen tosi tyytyväinen ja kuuliaisesti hoitaa Armin leikittämisen,niillä on ollut älyttömän mukavaa koko päivän.
Aksu yllätti mut,siitä vissiin kasvoi samantien aikuinen kun kannoin rääpäleen sisälle...Etukäteen pelkäsin että Aksu liiskaa kakaran,kun on niin raju leikeissään eikä ymmärrä kokoaan...Mutta Aksupa onkin ollut pennun kans tosi sievästi ja osaa jopa varoa sitä!Kun kakara roikkuu Aksun kaulanahassa niin Aksu laittaa maate tai jähmettyy paikalleen ;).

Tässä ainoat kuvat mitään oon pennusta saanut,on aika vauhdikas tapaus :)
1057183.jpg

1057184.jpg

Nyt saunaan ja nukkumaan.