Ehdittiin kuin ehdittiinkin lauantaina Oulaisiin vaikka tiukkaa teki.
Porukkaa oli paikalla aika monta muutakin meijän lisäksi,koiria oli paljon!
Mätsärit tuntuu olevan kovasti suosiossa nykyään,niitä järjestetään usein ja niihin tuntuu porukkaa riittävän aina.Sekarotuisia ei vaan enää nykyään montaa kehissä näy,nuoret treeniä tarvivat rotukoirat on tainneet vallata show:t ;-).Eipä siinä,hienoja tilaisuuksiahan ne on harjotella.

Lapsi ja koira kisa oli ekana,Joona halus osallistua Pipan kans siihenkin,tarkoituksenaan esittää Pipari vielä "oikeassa kehässäkin".
Hienosti niillä meni vaikka Pipari keskittyikin lähinnä itkemiseen ja mun etsimiseen kehän laidalta mutta Joona rauhoitteli sitä tosi hienosti silittelemällä ja juttelemalla.
Sijoitusta ei tällä kertaa tullut kuitenkaan mutta tulipahan kokemusta ja pieni palkintokin =).

Sitten ooteltiinkin pienten aikuisten kehää.Ootellessa ehti Piparille ja Joonalle tulla kylmä,Piparia helpotti kun pääsi välillä mun takin alle lämmittelemään mutta Joona oli sitä mieltä,että joudetaan jo kotiin...
Kun Piparin vuoro viimein tuli Joona oli jo kyllästynyt ja jäässä ettei suostunut menemään kehään.
Pikainen ihmettely mihin mä Armin jätän...Eihän Joona jaksa sitä pidellä eikä ainuttakaan tuttua näkynyt.
Sidoin Armin sitten johonkin tosi huteraan aitaan ja käskin Joonan pysyä vieressä...Olin varma että Armi,aita ja Joona tulevat kohta perässä.
Höpöhöpö,pari kertaa Armi tais vähän kiljua mutta makas ihan nätisti tempomatta ja rimpuilematta paikallaan,wau!

Piparilla meni hienosti,loppusijoitus oli punaisten neljäs =).
Palkinnoksi Pipa sai pussillisen keksejä ja luita sekä tuommosen vinkuvan lumiukko lelun joka on melkein Piparin kokonen =).
Onneksi Piparilla on niin paljon leluja että se luovutti lumiukkonsa suosiolla isommille ja ukkopa olikin mieluinen Piitulle!
Piituhan ei oo ikinä leikkinyt leluilla,ei sitten millään eikä ees pentuna!Nytpä isomusta loikkii ja pomppii onnellisena lumiukkonsa kans =).

Armin vuoroa ootellessa vein Joonan ja Pipan autoon oottamaan ja lämmittelemään.
Armin kehässä oleminen oli jotakin aivan kamalaa...Täsmälleen samanlaista riekkumista kuin kesällä..Ihme koira kun ei oo tässä välissä mitään oppinut ;-) (kattoo peiliin..).
Riekkumisesta huolimatta Armi oli sinisten neljäs,kai se kultakimpaleen kauneus kuitenkin häikäisee ;-).
Lupasin itelleni että jos Armia ei esitä messarissa joku muu (=Jossu) niin Armi ei mee kehään ollenkaan,mä en aijo alkaa sitä.

Armin oleminen mätsäri alueella oli kuitenkin huomattavasti rauhallisempaa ja kivuttomampaa kuin aikaisemmin,se käyttäyty oikeestaan hyvin.
Vaikka ootteluun tuhrautu luvattoman paljon aikaa Armi oli ihan nätisti.
Yhessä välissä se kulutti aikaa leikkimällä jäisellä hevosen p*skalla ja hetken leikitteli Tiinan Vegan kans mutta muuten vain istuskeli/makoili ja katteli toimintaa.
Sattupa Armille yks ikäväkin asia alueella,varmaan elämänsä ensimmäinen.
Joona oli Pipan kans kehässä ja mä kävelin Armin kans kohti paikkaa josta nähtäis paremmin.
Armi käveli ihan mun vieressä kun yhtäkkiä suomenpystykorva hyökkäs omistajansa jaloista Armin korvaan kiinni..Kiva!
Reikiä nolla,onneksi.Hiekalla ja kuolalla selvittiin mutta ei kiva kuitenkaan...Tilanne tuli niin yllättäin että jopa Armi säikähti mitä se ei ihan herkästi tee...
Säikähdyksellä kuitenkin selvittiin ja jos pitää ajatella positiivisesti,niin onneksi hyökkäyksen kohteena oli Armi joka ei kauan tuommosia muistele.

Aksulla on huomenna akuutti aika,käyvään otattamassa tikit ja ihmettelemässä turvonnutta jalkaa... *huoh*.