Tuo ihana,pieni ja pippurinen koira vauva...Meillä ei oo ollut tylsää joulun pyhien aikaan,Armi järjestää tekemistä ja sydämen tykytyksiä...
Aatto aamuna oli ihana herätä ah,niin aromikkaaseen p*skan katkuun että ensimmäisenä oli painuttuva pihalle hengittämään.
Sitä ihtiään oli joka huoneessa ja haju oli sanoin kuvaamaton,tyylikkäästi peitti alleen kinkun tuoksut joka oli yön muhinut leivinuunissa ja jonka tuoksuun oletin herääväni...Eipä tuoksunut joulu meillä.
Onneksi Jossu lähetti Tapsan ja Jennin(Jenni toi Sallille jouluherkkuja) mukana joulun tuoksua kynttilän muodossa ;),vähän ees helpotti.
Koko aatto päivä menikin sitten siivotessa,ripulointia kesti koko päivän...

Joulupäivänä lähettiin sitten Pirkon synttäreitä juhlimaan Pirkon ja Armin kans pellolle,tarkoitus oli käydä metsälenkki kiertämässä.
Lenkki jäikin sitten lyhyeksi...Koirat olivat irti ja juoksivat edeltä,kävivät jossain kääntymässä ja tulivat takasin päin Pirkko edellä,Armi perässä,Armi jäi Pirkosta jälkeen ja aatteli fiksuna tyttönä oikaista...Ja juoksi suoraan kanavaan(tuo iso oja tuolla pellon päässä),kuului vaan rätinää kun jää rikkoutui ja koira painui jäiden alle.Se meni sinne kovaa ja korkealta...
Mä olin ihan varma että se oli Armin viimenen reissu,pikkusen säikäytti!
Mutta sieltä se jäiden seasta kömpi ylös  läpimärkänä ja pahalle haisevana...Ei siinä auttanut kuin palata takaisin kotiin ja lähtä Armin kans suihkuun.
1163326.jpg
Tämä on se ihana "oja".Siinä on tosi jyrkät ja korkeat seinämät ja vettä on paljon,Aksu ja Piitu uivat siellä aina kun mahdollista...Tuurilla Armi selvis ilmalennosta ja jäiden seassa uimisesta ilman mitään vaurioita.

Eilen illalla Armi sitten kiusas kissoja...Niin kauan että Röllillä paloi pinna ja se antoi Armille samalla mitalla takaisin..Sitten meillä olikin yksi silmäinen koiranpentu.
Armi piti toista silmää kiinni ja se vuoti vettä...
Olin varautunut aamulla soittamaan akuuttiin aikaa,mutta onneksi silmä olikin aamulla ok.

Tälle iltaa Armi olikin sitten hukassa...Jossain vaiheessa aloin ääneen ihmetellä että missä Armi kun on niin rauhallista ja hiljaista..Ja sitähän ei löytynyt mistään,koko talo käytiin läpi ja siirryttiin pihalle ihmettelemään,ei jälkeäkään!
Aika karmiva olotila kun koira katoaa yhtäkkiä kotoa,sisätiloista...Piti ihan istua ja ihmetellä,ei kukaan ei ole päästänyt sitä ulos eikä kyllä kukaan muista hetkeen nähneensä koiraa..Apuva!
Takaisin ulos taskulamppujen kera,ei näy eikä kuuluu...Mä oon väittänyt että meillä kummittelee mutta että se koiranpentuja piilottelis..
Tuolta pimeältä pellolta se sitten lopulta pihaan ilmestyi...Kukaa ei vaan tiiä kuinka kauan se on ulkona ollut ja miten sinne päässyt.
Ihmeperhe...