Näin ne päivitykset sitten saman tien unohtui,laiska kun olen...

No eipä tässä ole ihmeitä touhuttukkaan,lenkkeilty yhdessä ja erikseen ja vähän tottisteltu.
Aksun kanssa on ollut työn alla lenkillä vieraiden koirien kauniisti ohittaminen,meinas mennä jo melko rähinäksi mutta nyt näyttää taas hyvältä :).Lisäksi ollaan hiottu jo opittuja liikkeitä (niitähän ei vielä montaa ole,mutta hiljaa hyvä tulee) kotona ja vähän muuallakin.Eilen käytiin citymarketin pihalla katsomassa kun jo kisa valmiit isot pojat treenasivat ja olipa meillä ihan virkakin,oltiin häiriönä ;).
Aksukin opiskeli siinä sivussa ihan vaivihkaa,lähinnä rauhoittumista ja se sujui paremmin kuin hyvin.Muutaman kerran otin myös sivulle tulon,kun Aksu kyllästyessään alkoi sitä itse tarjoamaan.
Huomattavasti hauskempaa kun koira kyllästyessään tarjoaa jotain "hyödyllistä" haukkumisen ja riekkumisen sijaan,mä oon niin tyytyväinen :).

Pirkon jalka on parantunut,eipä se sitä montaa päivää muistanut ontua.
Pirkon kanssa on myös hiottu ahkerasti jo opittuja liikkeitä ja lisäksi opeteltu vähän sirkus temppuja :).
Voisin kuitenkin sanoa,että Pirkon kanssa on ollut työn alla saada se taas ymmärtämään että myös tyttö kissat saavat kävellä lattialla ja ettei kissanpennut ole vinkuleluja.
Pirkko on ollut meille tulostaan lähtien sitä mieltä,että kissat kävelee pöydällä.Pitkin hampain se on sitten suostunut jakamaan lattian kissojen kanssa (ei se niille mitään tee,hätyyttää vain ylä ilmoihin).
 Meidän molemmat tyttökissat saivat joulukuun alussa pentuja ja emät ovat viettäneet aikaansa makuuhuoneessa pentujen kanssa ja nyt ovat pikku hiljaa palanneet kuvioihin muuallekkin taloon.
Pirkko on jostain syystä sitä mieltä taas että pöydälle,kollit saavat kyllä olla ihan rauhassa.
Kissanpennut ovat koirien mielestä ihmeellisiä,niitä nuollaan ja tökitään :).


355547.jpg
Pikku petoja ;)