Pirun kans käytiin tiistaina Ventelällä välikuvissa. Koko etuosa ja selkä terveet, lonkat nippa nappa Ceet, ehkä Deet. Löysyyttä siellä ei ollu mutta kaikkea muuta, lähinnä puutetta. Lonkkamaljojen malli kai se suurin ongelma on.. Noh, pieni pettymys ja vitutus tietty vaan minkäs teet. Rikkoja ei vielä ollut ja toivotaan ettei tuukkaan. Koira on terve kunnes se sairastuu eli Piru ei oo toistaiseksi oireillu mitn millään tavalla niin meijän elämä jatkuu ihan entiseen malliin.
Mukana oli myös Pirun systeri joka terveeksi todettiin, kaks Tiinan kasvattia, terveitä nekin ja Hugo joka sai myös terveen paperit.

Reenailtu ollaan myös, Piru on päivä päivältä pätevämpi. Se alkaa oikeesti olla aika kiva paketti työstää. Eilen tartuttiin hiukan sen sikailuun joka tahtoo mennä yli äyräittäin tyypin innostuessa...

Tää ei oo koiratanssia.. Tässä on innokas koira nuorukainen tottisreeneissä jonka hampaita ohjaaja väistelee parhaansa mukaan..
Piru on mielenkiintonen tapaus.. Viettiä riittää mutta ku ei ehi ajatella.

Aksun reenit riitti pilaamaan vieras narttu omalla pihalla. Sama vanha Aksu astu esille samantien.. Tekeehän se mutta hitaasti omaan tahtiinsa koko ajan nuuskutellen. Paska. Ei me kisatakkaan tänä keväänä. Eikä ehkä seuraavanakaan. Ehkä ei ikinä.












Näihin kuviin, näihin tunnelmiin..