Eli Aksu viettää lomaa tämän viikon.
Armin kans ollaan tottisteltu pihalla ja tänään käytiin ihan näyttelytottisissa asti.
Älyttömän hyvin se on nykyään kuulolla!Tiiä vaikka sen kans joskus vois tehä jotaki ihan oikeestikkin...

Pirkko on päässyt kurikouluun.
Mun huumonrintaju loppu...Pirkon piikkisikailu saa luvan loppua,ihan kokonaan.Se on oikeesti niin ku kiroileva siili livenä tuolla metsä ja peltolenkeillä..Kaikki karvat häntää myöten pystyssä ja noituu ku turkin lappalainen.
En mä tiiä mitä se oikeesti meinaa,ei se tiiä varmaan itekkään...Se vaan kiihtyy 0-100 alta sekunnin ja sen jälkeen ei kykene enää hillitsemään itseään.
Ottaako sitä  päähän kun ei ihan pysy isompien perässä?
Mokka ja Kessu saa olla ihan rauhassa mutta niiden vauhti ei mahoton ookkaan,kaikkia muita näpsitään,toisia enemmän ja toisia vähän vähemmän,ne jotka juoksevat nopeiten syö Pirkon hermoja eniten.
Armi saa eniten turpaansa tai miten sen nyt sanos..Pirkko kiihyttää ja näpsii kiinni tai jää mutkaan oottamaan ja näpsii taas kiinni ja se varmasti sattuu...Sitten kun tää näpsimisen kohde eli yleensä Armi sanoo räyh tai vaikka auts niin Pirkko on heti valmis sotaan ja asia ei jää siihen,Pirkolla on siis kana kynimättä.
Kana jääkin kynimättä jos mä oon tarpeeksi lähellä mutta metrikin liian kaukana riittää,Kääpiö ei oo tyhmä vaikka vittumainen ja sairaan nopee osaakin olla.Eli kierre on aikalailla valmis.

Pari kertaa Armilla ja Pirkolla on nyt ollu semmonen läheltä piti tilanne tuolla irtolenkeillä,kotona ja remmissähän kaikki on hyvin.
Eilen mä päätin,että se loppuu,ihan kokonaan ja jollakin toisella tavalla kuin jättämällä jompikumpi kotiin.
Mietin Pirkolle liinaa..Itelle megafoonia..Sitten mä sen keksin!Kääpiö saa kuonokopan.Ähäkutti,siinäs napsit...Manon metallikoppakin löytyi vähällä vaivalla ja ei kun menoksi.
Pellolle päästyä Pirkolle koppa päähän ja lauma irti.Pirkko istuu parkissa kuin tatti...
Muutaman askeleen otti ja istahti,välillä katteli mua hyvinkin syyttävästi...Taas mentiin pari askelta ja perse kenttään...Tätä jatkui parikymmentä minuuttia ja sitten vapautin siilin piinasta,silläkin uhalla että se käy entistä kuumempana.
Kuinkas kävikään..Pirkko osas käyttäytyä!Muutaman kerran yritti kuumua mutta ihan sanallinen huomautus riitti palauttamaan sen maan pinnalle =).
Jee,toivottavasti tämä nyt toimii!

Muuten valtakunnassa kaikki hyvin ja ihan ennallaan.
Tepe ja Tane on rymynny metässä nyt metsäkanalinnun pyynnin alkaessa päivittäin,Tanen haukku hukuksissa edelleen...(Siis siellä metässä,kotona kyllä löytyy.. ;-) ).
Hilippakin on käynyt muutaman kerran mutta ei oo pupuja löytyny...