Ei pysty muuta sanomaan eikä tekemään...

Päivällä mentiin Aksun kans käpikseen treenaamaan.
Otin Agility-Armin häiriöksi mukaan.Jo kentälle mennessä Aksu oli ihmeen vaisu...
Vein Armin vanhaan Aa esteeseen kiinni ja otin Aksulla pätkän seuraamista.Ei hyvä...
Se jätätti ihan tosissaan ja oli tosi matkalaukku malli.Yritin innostaa sitä (mikä ei yleensä ole tosiaankaan vaikea tehtävä)mutta ei,se vaan kulki jäljessä ja omituisesti kyyryssä.
Siinä sitten katoin että ontuukohan se oikeaa etusta mutta eipä tuosta ottanut selvää.
Kokeilin sitten luoksetuloa,tuli kovin verkkaisesti enkä huomannut ontumista..
Seuraavaksi yritettiin maahanmenoja mistä ei tullutkaan yhtään mitään,koira ei yksinkertasesti suostunut menemään maate...
Tässä vaiheessa luovutin.
Kävin vielä Armin ja Aksun kans paskalahen rannassa hiippailemassa,päästin molemmat irti ihan siksi että oisin nähnyt ontuuko Aksu mutta en pysty sanomaan...Ehkä se aavistuksen varo etustaan.Oma ittensä se ei kuitenkaan ollut,kulki ja nuuskutteli omissa oloissaan mutta ei kirmannut Armin kaa ollenkaan eikä mennyt uimaankaan,mikä on suurin ihme.

Laitoin Aksun sitten autoon ja kävin Arpan kans pelleilemässä kentällä ja edelleen mä oon niin onnellinen tuosta elukasta!
Sen lisäksi,että se on nyt kesän aikana oppinut nimensä se osaa myös istua,mennä maahan,tulla sivulle ja seuratakkin pikku pätkiä :-).
Mikä kaikista parasta,se oli mulla kentällä irti koko ajan eikä yrittänytkään livetä mihinkään!

Niin ja arvatkaa mitä se teki sen ajan kun oli Aa esteeseen kytkettynä?
No kiipes sitä estettä hiki hatussa ees takasi,välillä jäi harjalle kattomaan että kattokaa mä osaan!
Oispa ollu kamera mukana...
Armia on niin helppo aktivoida ;-).

Vaihdoin sitten vielä koirat,tyhmä minä..
Yritin vielä kertaalleen Aksun kans ihan pikku pätkän seuraamista ja yhesti maahanmenoa,kun on rikki niin on rikki,eihän se mitään tehny vieläkään,ihan samaan malliin luuhisteli.
Vapautin sitten koiran ja istuin keskelle kenttää röökille,Aksu istu mun viereen ja lopulta laitto syliin nukkumaan mikä ei oo ollenkaan Aksun tapaista,yleensä se ois antanut hajujen viedä samantien.
Mikä tuota vaivaa???
Jäi oikeesti paska fiilis,koiran takia,ei siksi ettei se toiminut vaan siksi ettei ihan selvästi kaikki oo ok ja mulla ei mee jakeluun..Pitää vaan yrittää ja yrittää :-(.Ois pitäny antaa olla,koira parka.

Nyt illalla se on kuitenkin ollut ihan oma ittensä täällä kotona,lenkille en oo viittiny lähtä jos sillä jalassa kuitenkin jotain...
Mikään ei oo niin inhottavaa ku se että tietää jotain olevan vialla mutta ei oo hajuakaan mitä se voisi olla...

No,taas katellaan.