Tuottaa tulosta!
Jos haluu saada on pakko antaa....

Tänään taas treenattiin,kentällä oli useampi koirakko sekä Jossu ja Fyra.
Siitä huolimatta Aksu oli ihan kuulolla.Aluksi se yritti vähän kuikuilla Jossua,silleen puhutsämulle mutta hyvin äkkiä totes jotta ei se puhu,pakko oli tyytyä muhun.
Tulipa ainakin selväksi ettei Aksu ota häiriötä muista koirista,kentällä osa porukasta treenas vauhdikkaasti ja äänekkäästikkin agilitya mutta ei se niistä piitannut.Jos sen keskittymiskykyä joku häirittee niin se on Jossu..(mitä lie kuiskailee koira paralle,mä tiiän,että se niiiin kovasti tahtos oman valkeen ;-D)
Tänään ei onneksi sekään.

Paikallaolossa tuli yks mikä lie aivopieru ja Aksu nousi sieltä mutta se tais oikeesti jotenki luulla että mä kutsuin sitä...Tai sitten ei,nousi kuitenkin mutta palautuksen jälkeen pysyi.Paaljon parempi ku viimeksi Jossun kans treenatessa ;-).

Hypyt jees,kunhan Hessu Hopo oppis käyttämään ruhoaan...Mä en tajua miten sen hyppääminen on niin vam..vaikian näköstä...Metässä ja pihalla irti juostessaan se on kuitenkin mielettömän nopee,upee,kapee ja ketterä mutta kun pieni este tarttee käskystä ylittää..Se hyppääminen ei vaan näytä kovin uljaalta,se on ku Hessu Hopo!

Maahanmenot taas täydellisiä,kiitos ja nam!

Seisomiset...Seisoo...Seisoo se,Aksu.Kyllä se siitä.Ei huolta ;-).

Seuraamiset,jees.Välillä ihan vähän yritti olla matkalaukkuna mutta pienellä vaivalla muuttu koiraksi.

Luoksetulot.Joo...Nyt ei ollut perässä hiipimisiä,onneksi.Mutta edelleenkin se jäi tuijottamaan Jossua...Ja jossain välissä kun vilkaisi mua,annoin käskyn...Ei ällyy!Siellä se istua napotti,katto mua,Jossua,mua,Jossua...Blondi!Tuli kuitenkin kun tarpeeksi apuja annoin...

Mehän vaihettiin käsky tuossa vähän aikaa sitten,tänne meinaa eteen istumista ja sen rinnalle otettiin sivu joka tarkottaakin suoraan sivulle tulemista.
Se meni ihan hyvin jakeluun,sitten tuli nämä ihmeelliset perässä hiippailut ja nyt se jumittaa...
No,Jossu sitten keksi ratkaisun tähänkin,kutsu se nimellä ja käskyllä,eli Aksusivu!
Sehän toimi,koira tuli vauhdikkaasti ja iloisesti!
Nii,i..Ei voi tietää ketä käsketään ku ei nimeä mainita,voihan se olla että kutsun vaikka Jossua...Seuraavaksi mun tarttee varmaan blondille kertoa sekin kenen sivulle..AksuMunSivu!Hehee..
Toivottavasti kuitenkaan ei.

Kontaktit oli aika huippuja tänään,kaiken häiriön huomioon ottaen.Kyllä se sieltä löytyy kun vaatii ja tarjoaapa tuo jo aktiivisesti itekkin.
Mä oon voitolla edelleenkin ;-).

Armi ontuu edelleen,nyt se on kuitenki jo parempana.Se siis ontuu,käyttää ja jalkaansa mutta ontuu.
Päätetäänkö,että jos se nyt menee ohi niin se on sitä panostiittia?
Eilen mun oli pakko antaa sille särkylääke kun oli niin surkeana..Sitten se menikin pitkin seiniä.
Ei oo hauskaa!

Meijän vuohet on sekasi...Kaarlo,porukan ainoa sarvipää joka ei oo koskaan sarviaan käyttänyt,liekö ees moisia huomannut,on repinyt kopin seinän...Mieletön takominen ja repiminen käynnissä,loppu jengi sitten on järjestelmällisesti tyhjentänyt seinän välistä eristeitä.Välillä on taottu urakalla ja porukalla päitä yhteen.
Tänään tais sitten selvitä syy moiseen pelleilyyn...Tuolla meijän takametsässä on kuulemma pari lehmää!
Karkuteillä kotoaan..Ja lehmähän tuoksuu vuohen nokkaan niinku...kuttu.Pojilla tekkee mieli,näköjään pallittomillakin!
Kävin päivällä Akan ja Hipan kans niitä kattelemassa,ei näkynyt.Tepe oli kans illalla käynyt koirien kans,jälkiä oli löytynyt,lehmiä ei kuitenkaan.Pitäsköhän käyvä vuohien kans kattelemassa ;-).
Toinen on kuulemma saatu kiinni,toivottavasti saavat toisenkin...