Me ollaan ja rallatellaan. Juoksu helvetti on ohi kaikilta osin ja bändi yhes koos taas.


Aksun kans ollaan jonku verran tottisteltu ihan omisa maisemisa, sen tekemisiin saa kummasti terävyyttä kotona ku duunailee ensin Pirun kans ja pässi joutuu oottaan lapsen leikkejä katellen.




Lumo ja Armi sekoilee mukana millon misäki...

Kessu-pappa on ja voi hyvin, kohtauksen jälkeen se on ollu ihan normaali oma ittensä, ei mitn oireita mistään. Onhan sillä takapää heikko liukkaalla mutta muuten se on 15vuotiaaksi aika napakka paketti. Mettäsäki on rymynny mukana. Ei se nuorison lenkkejä rallaa mutta hetken tuumailee oikein mielellään ja ottaapa juoksu askeliaki, väliin jopa leikittää Pirua. Pellolla siitä ei oo kulkemaan ku sielä on niin pitkä heinä joka "talven", no sateiden myötä on heittäytyny taas maate poluille ja pappa ei kovin pitkää matkaa jaksa nostella takasiaan. Pihassa kulkee ja karkaileeki oikein sujuvasti ja tosiaan mettäsä selkeät polut ja mettäautotiet ei tee heikkoa ollenkaan

Edelleen on papalla valta ja kunnia laumassa eikä siihen yritä kukaan ees puuttua. Papalla on pitkä pinna mutta sitten ku se katkeaa ja pappa sanoo niin kerta riittää.

Pipari bailaa ihan samaan tahtiin mukana. Kesäisestä kolarista Armin kans jäi sen verran traumoja ettei Pipa halua juosta jos molemmat valkeet on mukana. Se hakeutuu aina jalkoihin tai jopa syliin. Jos ei oo ku toinen vaan niin sillon ei pelota.

"en liiku, valkeet jyrää"

Pirkko on toiminu taas lapsenvahti hommisa

Se on Pirkon omintaa alaa, kakaroita se ymmärtää ja sillä on niitten kans pitkä pinna.
Paitsi Pirun kans alkaa olla leikkikoulut käyty.. Piru on ihan piru.




ei Piru tahalleen oo piru.. Sillä vaan hirttää nuo juoksu leikit kiinni, saalis on saalis.
Piru ku on vielä pirun nopee nii ei sitä pääse karkuun ku Aksu. Kaikki muut se juoksee kiinni ja sillon hitsaa.. Kaverit ei tykkää =(. Sillon ku ei juosta niin kaikki on ok, voijaan leikkiä ja kisuta mutta kiihdytyskisat on ihan muille...


"ite oot piru"

"mä oon kiltti ja kuuliainen"

Ei se oikeesti paha oo, se on ihan mielenkiintonen pakkaus. Se on oikeesti erittäin nopea oppimaan ja jopa muistamaan oppimansa. Sillä on vaan paha tapa purkaa kaikki ei kiva ja kiva puremiseen. Muahan se puree jos mä oon lähössä johonki ja jos tuun jostain... Se näkee että teen lähtöä ja aijon jättää sen kottiin se hitsaa kiinni siihen mihin ehtii eikä päästä irti. Se vaan istuu ja pitää kiinni. Jos jollaikin keinon saan sen irti ja pääsen lähtemään niin palatessa se tekee saman mutta huudon kera... Joo, näkisitte mun vaatteet, kädet ja reidet.. Kyllä se tästä.

Kaiken kaikkiaan valtakunnasa kaikki hyvin, kesää ootellesa...



ootellaan talvea...