Aksun paraneminen lähti hyvin käyntiin.Haava on ollut koko ajan siistin näköinen,tikit on pysyneet paikallaan vaikka Aksu hajottikin kaulurin muutaman päivän sitä seiniin hakattuaan.Ei sitä tunnu tikit/haava vaivaavan,ei ees yritä nuolla sitä.
Jalkaansa se ei myöskään onnu eikä varo,kai se ei sitten oo kipeä..?
Levossa oleminen onkin sitten ollut hankalampaa vaikka alku hässäkän jälkeen Aksu onkin tyytynyt kohtaloonsa paremmin kuin ikinä osasin kuvitella.

Sillon viikko sitten to kun Aksu oli nukutettu,paikattu ja herätetty mä nukuin sen kans sohvalla (tarkotus oli että MÄ nukun sohvalla ja Aksu lattialla) ihan siksi kun se oli illalla vielä kovin rapulainen ja sekavakin.
Yö oli mielenkiintonen...Nukuin kaikenkaikkiaan max. kaks tuntia.
Aksu makas mun päällä kaulurinsa kans ja aina kun joku liikahti niin aloitti murinan...Nuku sinä sitten kun 40kg makaa päällä,takoen kaulurilla,välillä muristen.
Menihän se aina lattialle kun käskin vaan eipä siellä kauan viihtynyt.Liekkö tuo sitten raasu kuvitteli mun olevan kipeä ja ehkä rapulainenkin...

Sitten mietittiinkin miten Aksu ymmärtäis ettei se,lenkkeile eikä ->hypi,pompi,kisua ja riehu...Ulkoilemaankin on joutunut ihan yksin tai vain mä seuranaan.
Ensimmäiset pari päivää oli oikeesti vaikeeta.Aina kun mä perseeni nostin tai joku koirista meni ulos Aksu kulki ikkunasta ikkunaan,ovelta ovelle.Hetkessä se kuitenkin älys ettei onnistu.
Ollaankin sitten opiskeltu sisällä ns.turhia asioita kuten tassun antamista =),juu,Aksu osaa antaa tassua!
Lisäksi ollaan aloiteltu jotain ihan hyödyllistäkin,rauhottumista vaikka muut häslää ja jopa kaukon alkeita.
Kyllähän se edelleenkin mukaan pyytää ja perään kattelee kun toiset bailaa pihalla mutta turha ikkunoissa roikkuminen ja volina on loppunut vaikka virtaa varmasti on kuin pienessä pitäjässä.

Niin,parantuminenhan alkoi lupaavasti.
Tänään kuitenkin aamulla kattelin,että ihan kuin haavan alue ois ollu vähän turvoksissa.Päivemmällä kattelin uudestaan...Se on tosi turvoksissa.
Haavahan jätettiin molemmista päistä pitkän matkaa auki,että kudosnesteet pääsee ulos..Ilmeisesti ne on jääneet sisälle kuitenkin.
Ite haava näyttää edelleen hyvältä mutta turvotusta on reilusti koko jalassa.Äh!
Tietty on perjantai..Tikit saa poistaa tiistaina,jospa pärjäiltäs ma-ti asti ja käytäs sitten akuutissa asti tikkien poistossa.

Se lumi oli,suli ja meni mutta nyt näyttäs taas vähän lupaavammalta,ulkona on jopa pakkasta!
Toivottavasti saahaan ihan oikia talvi,Aksun jalka kuntoon ja mä pääsen testaamaan mun "rekikoiria" =).

Huomenna ois vakaa aikomus mennä Oulaisiin mätsäriin Armin ja Piparin kans.
Saa nähä keretäänkö...Toivottavasti,harjotushan tekee mestarin ja Armin viime esiintymisen perusteella Kuopiossa kesällä me tarvitaan harjotusta,mestareillehan riittää yks harjotus kerta ;-).
Oikeesti Joona haluais niin kovasti käyttää Piparia "näyttelyssä",että mielelläni sen niille soisin.