Siis Piparin pojan, Peetu nimeltään?

Nykyään se on tämän näkönen



Nätti se on edelleenki mutta ei enää ihan pieni
Peetu kävi tosiaan lauantaina kyläilemässä ja Pirkon kans pellolla pomppimassa, Pipari-äiteekin oli mukana mutta pakkasta oli sen verran, että Pipa istuskeli mieluummin sylissä.
Pipalla ja Peetulla on ihan samanlaiset ilmeet ja eleet, samanlaisia pomppijoita molemmat mutta muuten niistä ei ikinä uskos että ovat äiti ja poika.. Jos en ois omin silmin nähny Peetun meillä kasvaneen niin en uskois. Peetulla kun on tuota kokoakin hiukkasen enemmän ku äiskällä.

Samanlainen pusuttelija ja iloinen jätkä se on kuitenki ku ihan pienenäkin <3

Koirien kans ollaan pysytelty edelleenki kotimaisemissa ja omilla pelloilla, onneks sielläki riittää tilaa temmeltää.
Mä oon monena päivänä yrittäny saaha Pirkosta kuva sarjaa ku se juoksee umpihangessa.. Ei onnistu ei, kai se on liian nopee.
Lunta on pelloilla aika paljon mutta ei Kärppä silti isommista paljon jälkeen jää, kai se painaa tahdon voimalla menemään.




Tai sitten se välillä oikeesti lentää..


Ihmiset aina kauhistelee ja taivastelee, osa jopa säälittelee että eihän tuo raukka pysy millään isompien mukana.. No kyllä se pysyy eikä tee ees heikkoa .
Lisäksi se pitää isommat vielä kurissa ja herran nuhteessa



Tänään iltasella sain sen verran irti itestäni että tokottelin Aksun kans pitkästä aikaa. Sen seuraamiset oli mielettömiä, nam!
Pirunki kans otettiin ihan muutama maahanmeno ja pikku pätkiä seuraamista, siitä tulis hyvä ku joku työstäs .

Tane kävi lekurissa eikä siitä löytynyt mitään vikaa.. Mä oon kuitenki sitä mieltä, että jotain siinä on. Tietäs vaan mitä.
On se nyt kuitenki jo paljon parempana, melkein oma ittensä. Liikkuminen on vielä hiukan jäykkää ja rauhassa ollessaan se roikottaa häntäänsä. Pitänee yrittää pitää levossa ja tarkkailla tilannetta. Jos ei näy muutoksia niin uutta lekuri aikaa sitten.