Tenavilla oli ke-pe syysloma tai oikeestaan Jennalla,Joona oli ihan kokonaisen viikon lomalla koska oli edellisen viikonlopun kuumessa ja vielä maanantainakin oli vähän lämpöä niin jäi maanantai ja tiistaikin väliin.

Ihmeitä ei lomalla tehty,Joonan kans heitettiin unirytmi taas täysin katolleen.Me ollaan kumpikin illan virkkuja ja aamun torkkuja ja näin ollen tuommoset vähänki pitemmät lomat tekee aina meille tepposet...Se on vaan niin vaikee mennä aikonaan sänkyyn ja mikäpä sen ihanampaa ku aamulla nukkua pitkään ;-).

Sunnuntaina sitten ihmettelinkin,että mitenhän Jonttu saahaan aikonaan nukkumaan..Fiksu äiti,mitäpä tuota rytmiä aikasemmin asettelemaan oikeeseen malliin..
No,onneksi ei ollut asian kans ongelmia.

Päivällä lähettiin joskus klo 14 pintaan koirien kans metsään kun ei sitä lupailtua myrskyä tullutkaan.
Talsittiinkin sitten ihan kunnon lenkki,ainakin Joonan mittakaavan mukaan.
Pimeäkin ehti tulla ennen kuin autolle päästiin,kello oli jo liki kuus.

Koirat oli onnellisia,niin maan perusteellisen paskasia ja hetken jopa väsyneitäkin.
Ilmeisen väsynyt oli ihmislapsikin kun vielä reilun tunnin leikki naapurin tytön kans pihalla,tuli sisälle,söi iltapalan ja kun ysin aikaan kehotin sänkyyn niin ei kuulunut minkään valtakunnan vastalauseita ja unikin tuli samantien :-).
Nauroinkin,että toiset juoksuttaa koiria niin meillä juoksutetaan lapsi rätti väsyneeksi ;-).
Mutta näinpä kääntyi rytmi,tälle iltaa Joona oli ysiltä taas ihan sänky kamaa.

Tänään sain vääntäydyttyä Aksun kans ihan käpikseen asti treenaamaan yhessä sataaeisaja välissä.
Joskus kahen jälistä hoputin Joonalle vaatteita päälle,että mennään ennen ku tulee vettä...No,eipä keretty ku sitä jo tuli.
Taas niin paljon ku taivaasta mahtuu.No,sanoin sitte että jätetään käpis väliin ja mennään kauppaan..
Se että pihalle päästiin,niin sade oli loppunut.Äkkiä Aksu kyytiin ja menoksi.

Kaikki liikkeet meni mahottoman hyvin.
Jos jostain pitää nillittää (ainahan se pitää ;-) ) niin luoksetulossa se hiton kaarre on leveä edelleen..Ei pikku poika taivu,ei..
Seuraamisiin oon erittäin tyytyväinen,tai oikeestaan kontakteihin.Nam!
Ja se hyppy..Hopopa osas edelleenkin hyppiä!Muutaman kerran se mietti aika hartaasti mutta kaks ihan täydellistäkin hyppyä saatiin,hiljaa hyvä tulee ;-).
Kaikenkaikkiaan hyvä treeni,koira oli vireessä,teki innokkaasti ja mikä parasta,keskitty täysillä tekemiseen.Eikä ees kastuttu ;-).

Pikku-Sinapin maailma kasvaa ja avartuu,pikku hiljaa se on päässyt tutustumaan meijän isompiin koiriin.
Tai no,ihan tuttuja kai ne sille on,onhan se jo useamman viikon katellu niitä verkon läpi.
Verkon läpi turvallisuus syistä,äiti koira kun on aika tarkka kuka lapseensa saa koskea...

Rämäpää Armikin on yllättävän nätisti osannut pienen kans olla,leikkimään sitä ei tietty uskalla päästää mutta tutustella ovat saaneet.
Siime onkin saanut kunnian toimia virallisena väsyttäjänä,se kun osaa leikkiä nätisti vaikka pentu ite onkin aika raju otteissaan.
Pipari505.jpg

Pipari509.jpg


Tänään kakara pääsi mukaan Honganpaloonkin,toki jo toista kertaa mutta tämä päivä on mainitsemisen arvoinen koska vauva sai tutustua Asta muoriin.
Muorihan ei tyypillisesti noteerannut kakaraa millään tavalla mutta pentupa nappaskin muoria housukarvoista kiinni ja roikkui mukana useamman kierroksen muorin taaplatessa olohuone-keittiö väliä ;-).Hauskoja tapauksia!

Mitään tai ketään tuo pentu ei osaa pelätä,sillä on aina hauskaa tapahtui mitä vaan,liekkö sitten johtuu siitä kun raukka on ainokainen..
Se on niin hauska kun sen päästää makuuhuoneesta tälle puolen,se pyörii ensin hetken ympyrää ja häntä heiluu niin vimmatusti ihan kaikelle,jopa telkkarille.
Kun se sitten on aikansa leikkinyt ihan kaiken ja kaikkien kans ja väsy alkaa painamaan se istuu telkkarin eteen ja ihan selvästi kattoo sitä häntä heiluen kunnes uni vie voiton.

Pappa koira voi edelleen hyvin!