Aina vaan pitäs päivittää vaikka ei oo mitään asiaa...Ei sua Anne voi mun tylsä elämä niin paljon kiinnostaa,että jaksasit lukea juttuja tyyliin;aamulla mä heräsin..otin vitamiini pillerin,katsoin peiliin ja kauhistuin,korvat kasvoi ja mä kutistuin!Nih!

Eilen käytiin Aksun kans honganpalossa treenaamassa (kotipihalla ei voi,tänne hukkuu!).

Otin seuraamista,kytkettynä ja irti.Eipä ollut jätättämisestä tai kontaktin tippumisesta mitään tietoa!
Maahanmenoja otettiin muutaman kerran,muuten jees mutta vaati tupla käskyt edelleen...
Luoksetulo,sujui kuin elokuvissa ;).
Liikkeestä seisomista kokeiltiin pitkästä aikaa,pienellä avustuksella sekin onnistui.
liikkeestä istuminen,no problem!
Jäi hyvä mieli,koiralle ja itelle :).

Armin kans otettiin sivulle tuloja ja pikku pätkiä seuraamista:vähän sitä meinas häiritä ohi kulkeva liikenne mutta malttoi kuitenkin tehdä kaiken mitä pyysin.

Tänään on laiskottanut..Aamulla kävin Akan ja Hipan kans pikku lenkin rivinrannassa ja sitten oli tarkotus lähtä nuorison kans kaupunkiin lenkille mutta en saanut aikaseksi...
Käytiin sitten Joonan,Kessun ja Mokan kans kaupassa,siis ihan autolla (vanhukset on tyytyväisiä kun saavat ajella ja katella maisemia).
Sieltä tullessa oli tarkotus vaihtaa kyytiläiset ja käyvä pääkallomäellä juoksuttamassa nuorisoa...

Päästin Pirkon,Aksun ja Armin pihalle oottelemaan kun puran kauppakassit ja Joonan kans vaihettiin vähän lämpimämpää vaatetta päälle.
Menin sitten ulos Joonaa oottelemaan ja katoin,että Armipa sähäkkänä sinkoilee..Se veti mieletöntä rallia pihalla,mietin jo että sekoskohan tuo lopullisesti..
No,sitten tuosta tallin kulmalta juoksi joku ja Armi sen perässä ja toki joukkoon iloiseen liittyi siinä vaiheessa Pirkko ja Aksukin.
Tehtiin mutka ratsastuskentälle,sieltä takaisin,sitten taas kentälle ja sieltä naapurin pihan poikki johonkin...Rusakkohan se koiria juoksutti.
Aksun ja Pirkon sain huudettua naapurin pihalta takaisin mutta Armipa läks pupun matkaan ja kotiranta raikas...Irtospa tytöstä niin kuuluva haukku,että Hippakin tais vähän vihertää (mä punersin ja savusin).

Pakkasin sitten jäljelle jääneet koirat autoon ja tupakoin kuunnellen Armin ajojahtia.Meni parikymmentä minuuttia eikä kadonnutta lammasta näkynyt takaisin...
Lähettiin sitten Joonan ja koirien kans autolla ettimään ja tuolta rivinrannastahan se löytyi.
Seisoskeli yhen mökin pihalla kaikessa rauhassa,hyppäsin autosta ulos ja siinä vaiheessa vasta blondi huomas että paikalla on muitakin...Se heilautti mulle häntää ja paineli metikköön,kiva!
Käytiin kääntämässä auto ja palattiin samaan paikkaan,kerkesin taas yhen röökin imasta ennen kuin sain seuraavan havainnon koirasta,sieltä metästä se tulla jolkotteli ihan sen näkösenä että;ai,miten tekin ootte täällä,pitipä sattua!
No,laskeskelin siinä kymmeneen ja käskin ajurin autoon,päästiinpäs pääkallolle!

Severi ja Konsta (pukki pojjaat) on taas muutaman päivän takoneet päitänsä yhteen..
Tämä on varmaan kuudes kerta tälle talvelle.Aikaisemmin ne on harrastaneet tätä vain keväisin,nyt läpi talven.
Näyttää,että homma muuttuu totisemmaksi koko ajan,nyt on molemmilla päälaet verillä,tähän saakka on vaan tukka tippunut...
Pakko kai ne on erottaa.Jos jollain ois pukkia vajaa elämän tilanne niin Severi vois muuttaa hyvään kotiin...
.