Ku on tottunu ajamaan vanilla nii saman porukan on mahuttava myös farkku volvoon! Ja niin kävi, liekkö vulva sitten hiukka anto periksi liitoksistaan ystävänpäivän kunniaksi..
Meitä oli 7 koiraa, neljä akkaa ja kaikkien varustukset. Määränpää oli Tampesteri ja siellä ulkomuotuomareiden koulutusnäyttely.
Matka sujui ilosesti veet silmissä ajellen Levin, afrikan ja grönlannin kautta vaikka oikealle ei käännyttykkään. Hetken matkaa kyydissä oli myös Anu nollakakkosesta mutta heitettiin sitten Anulla harakkaa ku ei se tajunnu että pohjonen ei oo etelä.
Hetken jo kuviteltiin aika-taulun kusevan mutta ihan ajoissa oltiin kuitenki niihamaankavulla jota ei oo olemassakaan. Onneks siellä kuitenki oli kylmääki kylmempi maneesi niinku pitiki.

Kooki kehä oli vaatimattomattomat kaks tuntia jälessä aika-taulusta mutta ei me valitettu. Rotuspesialisti Kim Vigsö-Nielsen kävi joka koiran läpi kirsusta hännänpäähän kouluttaen samalla tuomarikokelaita.
Meijän kyytiläisistä asteli ekaks kehään Woody tuomarin ja ehkä kymmenen kokelaan kopeloitavaksi. Woo-mies sai erin ja tuli luokassaan toiseksi.
Seuraavaksi vuorossa oli Unto. Uu-mies sai myös erin, voitti luokkansa ja oli lopulta PU3.
Pojista vimppana kehään asteli Onnimanni muka veteraani. Onni sai eh:n ja voitti vetsku urokset.  Joo,o..Onnilla on ilonen häntä, me tiijetään eikä meitä haittaa. Tuomaria vaan harmitti kovasti ku sen hännän edessä ois aika loistava paketti.
Seuraavksi kehä vuorossa oli rinsessat, ekana nuortenluokan Katti ja Rinja. Katti sai erin ja voitti luokan. Rinja lähti sinisellä nauhalla kotiin kasvamaan.
Valioluokan uimapukukierroksella nähtiin Trina ja Pirkko. Tipi sai eh:n, Pirkon uikkarit oli jostain syystä vakuutavammat ja Pirkko matkas erillä ja luokkavoitolla PN kisaan. PN luokassa Pirkko oli neljäs ja Katti vei voiton ollen lopulta VSP.

Kasvattaja luokassa oli Katti,Pirkko, Tärppä ja Unto. Ei paska valinta vaikka osa porukasta olikin karvattomia eikä kokoonpanoossa ainuttakaan saman väristä koiraa. Lippu saatiin BIS kehään ja siellä Eerolan Päivi valitsi porukan vielä ykköseksi, hip hurraa!

Kotimatkalla päästiin ku keksittiin mihin sijotetaan ne kaikki palkinnot mitä ei oikeesti ollu ihan vähän.. Jokainen kasvisryhmässä ollu koira sai ison kassillisen evästä.. Mutta joo, sopu sijaa antaa ;).
Kotimatka sujui tutuissa merkeissä, sankan sumun läpi poljettiin mopolla Raaheen, happi loppu välillä aika pahasti mutta onneks Hansulla oli kaasupullot mukana ja täti-kasviksella tuoli. Synnytettiin Rihannaa ja Rojua ja ihmeteltiin viikon ikäsinä kuolleita vesimyyriä yms. Jalat oli kuitenki selvinpäin ja ei, mielet ei ollu väsyneitä!

Kiittikset matkaseuralle ja ennen uusinta ottelua taistellaan vispiläpileissä =D