Mukavat aurinkoiset (ja kuraiset) päivät taitaa olla taas hetkeksi taakse jäänyttä elämää,pikku pakkasia ja kovaa tuulta on ollut jo pari päivää ja loppuviikoksi on lumisateitakin luvassa.

Aksun kans ollaan päivittäin treenailtu jotain pientä tuossa koti pellolla,hyvin se toimii.Pitäisi päästä pitkästä aikaa kimppa treeneihin katsomaan pysyykö kontakti vaikka on vieraita koiria läsnä..
Patukka ja pallo toimii tällä hetkellä palkkiona paremmin kuin makupalat,patukkaa se jaksaisi repiä vaikka aamusta iltaan.
Patukan kanssa meinaa olla vain yksi ongelma,Aksu vie mua kuin märkää rättiä ;).

Aksun kans ollaan myös harjoiteltu tarpeiden tekoa remmissä,tuli Tampereen näyttely reissulla huomattua ettei se tee remmissä mitään vaikka mikä olisi..Onneksi sen uskaltaa päästää kuitenkin irti melkein missä vaan.
Sunnuntaina kävelin Akan ja Aksun kans veljeni luo,n.10km ja päätin,että Aksu pääsee irti vasta sitten kun on käynyt pissalla(tiesin että sillä on hätä).Varustauduin vielä extra pitkällä remmilläkin,jos se ois helpottanut..Mitä vielä,sinnikkäästi se pidätti ja kotiin tullessa losotti varmaan vartin silmät kiinni.
No jospa se tästä.

Eilen illalla käytiin Pirkon ja Aksun kans hakemassa vuohille pajuja,kätevää hommaa!
Mä taitoin oksan,Aksu repi sen irti ja Pirkko kuskas piiloon :),mä sitten keräilin niitä pitkin peltoa.Ois pitänyt olla kamera mukana.

Piitu on ilmoitettu Lahteen 28.-29.4 näyttelyyn.
Akka ja Aksu ois tarkoitus ilmoittaa Leppävirralle 5.-6.5
ja Pirkko ja Aksu Oulun äitienpäivä näyttelyyn.
Saa nyt nähdä ketä lähtee ja mihin.