No ni. Viikonloppu vierähti Lahessa. Reissusa oltiin Jennan, Saanan, Siimen ja Aksun kans. Majoitus oli sovittu Minnalle ja Minna ystävällisesti poistu viikonlopuksi tahkolle , onneks sentään jätti lapset meijän seuraksi. Mä siis vietin viikonloppua neljän teinin kera .
No olihan niin rento ja rauhallinen vkl etten muista samanlaista olleen ikinä. Mä katoin telkkaria enkä tehny mitään muuta. Nuoriso lenkkeilytti koirat ja laitto ruokaa, palvelu pelas!

Sunnuntaina käytiin sitten näyttelemässäkin. Valkkareita oli ilmotettu 17 ja ilmeisesti kaikki oli paikallaki. Tuomarina oli Harri Lehkonen ja erit tiukassa. Valioluokkaan mennessä Kessu (Aksun velipuoli) oli ainut erin kans kehästä poistunu. Aksu oli sitten toinen uros joka vaalianpunasen nauhan sai. PU luokassa oli siis mä ja Sari eiku siis Aksu ja Kessu.  Aksu oli PU1 ja Kessu pokkas sertin kakkospallilta.
ROP kehässä Aksu sai vastaansa tosi nätin nuoren nartun jolle ROP ruusuke luovutettiin hyvillä mielin .

Corgi kehä oli sopivasti valkkari kehän vieressä eli meijän ei tarvinnu ku kääntää päitämme kehää vaihtaessa. Corgisteja oli ilmottu paikalle 18kpl ja Siimeläinen teputteli kehään sitten ihan viimesenä vetskumummo kun on. Marja Talvitie kehui Siimeä kovasti ja Siimelä oliki sitten roppi vetsku ja PN3.
Ryhmät ois alkanu vasta klo 16 joten kävin ilmottamassa toimistossa, että me lähtään ajeleen kottiin. Se passas ja me skipattiin ryhmät.

Tänään meillä onki sitten sairastupa täällä.. Aamulla ku vein hevot ulos Tane ja Akka heräili kopistaan ihan normaalisti ja molemmat suorittivat aamurutiininsa ihan ku ennenki. Tanen rutiineihin kuuluu suorittaa aamuvenyttelyt tarhaa vasten itteään hinkaten, sen jälkeen kuseskellaan ja haukutaan. Näin tapahtui tänäänkin.
Muutaman tunnin päästä menin pihalle ja huomasin samantien, että nyt ei oo Tanella kaikki ok.. Se seisoskeli tarhassaan ihan jäykkänä häntä alhaalla. Tätä jäykistelyä on sitten jatkunut koko päivän, haarusväliään se arkoo ja kovasti. Särkylääkkeenki se sai mutta ei vaikutusta. Lekuria ei saatu kiinni mutta toivottavasti aamulla saahaan.
Tane on nyt sisällä sairastamassa ja kovasti on kipiä ku ei hippuile ulos ollenkaan.
Mä uskon, että huomenna ollaan viisaampia tän asian suhteen.