952487.jpg
kuvien määrää vähentääkseni laitan yhteiskuvia,eli tässä on Heikki ja Piitu.
Piitu on tuo joka möyrii heinissä eli tiibetinmastiffi Dream Chasers Cirius Love 3 ja puoli vee.
Näyttelyissä Piitu on käynyt ja FIN MVA titteli on plakkarissa.
Luonteeltaan Pii on tavan laumanvartija,se rakastaa kotia ja vuohia.Vieraat haukutaan ensin hyväksi ja sen jälkeen niistä ei pahemmin välitetä.Mutta jos Piitun ystävyyden onnistuu voittamaan se ei rakkautta säästele eikä ystäviään unohda.Toisten koirien kanssa Piitu tulee erittäin hyvin toimeen ja varsinkin pentujen kanssa se on oikea lastentarhan täti,pinna on pitkä ja erilaisia leikkejä riittää.

Heikki on vuohi pukki 3 ja puoli vee myöskin.pukki pienellä koska pallit on lääkärin toimesta hävinneet jo ihan pikku kilinä.
Heikki on vuohi laumamme aivot.Rauhaa rakastava pusu poika.Heikki nauttii kaikenlaisesta hoitamisesta ja rapsutteluista ja tietenkin pussailusta.

952586.jpg
Etualalla Konsta,Heikin velipoika.
Konsta onkin sitten taas Heikin vastakohta,omasta mielestään Pukkien Pukki.Konsta tykkää myös rapsutuksista,mutta vain tutuilta ihmisiltä tulleista.Konstasta on ihana pelotella ihmisiä ja koiria..Se pysyy aidoissa vain silloin kun itse haluaa,eli yleensä kulkee irti pihassa ja testailee pihaan tulevia ihmisiä takajaloilleen nousten ja puskemis asentoon valmistautuen.Aika moni tähän lankaan meneekin ja väistelee tehokasta pihan vartijaa...silloin saakin laittaa tossua toisen eteen :).Mutta jos Konstan pelotteluihin ei reagoi millään tavalla saa meidän pihassa kävellä ihan rauhassa,ei se mitään tee jos ei kukaan leikkiin mukaan lähde.Koirilla ei myöskään ole mitään asiaa liian lähelle Konstaa,paitsi Piitulla joka on Konstan paras kaveri.
Konsta tykkää myös lenkkeillä,se lähtee aina tilaisuuden tullen mukaan kävelemään ja pyöräilemään.
Autoilusta Heikki ja Konsta myös tykkäävät.

Konstan takana Heikki ja Heikin vieressä eli keskimmäisenä Severi,kaikkien meidän vuohien isä.Ikää Severillä on n.6vuotta.Severi muutti meille reilu kaksi vuotta sitten siitospukin hommista eläkepäiviä viettämään.
Severi on luonteltaan kiltti mutta vähän arka ja säikky.Nykyään sekin tykkää olla rapsuteltavana mutta ensin se kyllä varmistaa ettei varmasti ole mitään vaaraa.
Severi onkin lauman lempeä jättiläinen.
Severi ja Konsta pitävät huolen että meillä haisee varsinkin syksyisin pukki,molemmilla on vehkeet tallella.Kaikki muut pojat on leikattu.

Severin toisella puolella on Voitto,pellen roolia vetävä reilu 2vuotias pikku pukki.
Voitto on kiipeilyn mestari,se on hyvin harvoin maan pinnalla.kaikki minkä päälle voi kiivetä vetää puoleensa,varsinkin autot...Tämän vuoksi meillä onkin korotettu ja korotettu vuohi aitaa.
Voitto ja saman ikäinen Kaarlo asuivat ensimmäiset viikot meillä sisällä ja nykyäänkin Voitto livahtaa sisälle aina tilaisuuden tullen ja reitti on aina vakio..Mieletntä pukki hyppelyä keittiön pöydälle,sieltä tiskipöydälle ja leivinuunin päälle ja jos sitä ei vielä siinä vaiheessä ehdi saada kiinni matka jatkuu olohuoneeseen sohvalle ja kirjahyllyyn...

952814.jpg
Tässä on porukan ainoa sarvipää eli Kaarlo.
Kaarlo on porukan blondi,kiltti kuin mikä sarviaan ei ole varmaan koskaan käyttänyt..tekee yleensä sitä mitä muutkin,oma-aloitteisuutta ei oikein löydy..Kaarlolle sopii kaikki jos muillekkin sopii.

Tässäpä meidän vuohet kera henkivartijansa.