Ny mä sen tiiän!
Tuo Tupos..Se on ihme paikka!Siihen jää jotenkin koukkuun ja aina vaan naurattaa ja laulattaa kun sieltä kotiutuu...Siksi se vetää porukkaa puoleensa ja loppu peleissä tyypit viettää kaiken vapaa-aikansa siellä.
Tänään kun kotiuduin Tepe kysyi multa epäuskoinen virne naamalla ,että missä mä oikeesti iltani vietän,kun oon kuulemma hangon keksi ja naantalin aurinko samassa paketissa kotiin tullessani...
Mä mietin ja mietin...Siihen halliin varmasti lasketaan jotain ilokaasua(näinkin tänään semmosen epäilyttävän pumpun siellä) ja sitten sinne ei vaan voi olla menemättä...Sen on oltava näin.
Tuota laulu hommelia en vaan oikein vielä tiiä..Se kai tarttuu vaan joihinkin tai jotain.Nytkin päässä soi monenlaista biisiä mutta ei,en aijo laulaa niitä nyt tässä ääneen.

Niin tänäänhän alkoi BH-kurssi.
Hyvin mahuttiin koko akka ja koiralauma samaan autoon,eli 4+4.Matkat sujui tuttuun tapaan rattoisasti :).

Treenattiin sitä..tuota..siis sitä mikäsenniminytolikaan...Tuomarille hyvvää päivää,äh joku tuomarille ilmottautuminen kuitenkin.Hyvin kai se Aksun kans tais sujua.

Sitten otettiin vähän erilaisia seuraamisia kera kohtaamisten.
Aksun kans yritettiin keskittyä kontaktiin tai sen tippumiseen.Muutamia erilaisia vinkkejä sain,tarttee alkaa testaamaan.

Tämä eka tunti meni vähän rupattelun,esittelyn ja toiveiden kertomisen puolelle mutta eiköhän se tästä käynnisty.

Mikä parasta,näin ensimmäisen tunnin päätteeksi sovittiin tyttöjen kans kurssin päätös bileet ;).kaikki on toteutusta vaille valmista...