Sunnuntaina käytiin Vaasan näytelmissä Astan,Pirkon ja Armin kans.
Armi avas näyttely uransa hienosti,paremmin kuin uskalsin toivoa.

Aamulla oltiin ajoissa paikalla,ihan siksi että Armi ehtii vähän rauhoittua ja hyvä niin...Se käyttäytyi just niin kuin arvelinkin.Minkäs teet kun toisen mielestä elämä on vaan niin ihanaa ;-).Se ois halunnut nuolla kaikki ihmiset ja varsinkin koirat..
Kehässä Armi käyttäytyi yllättävän hyvin,me ei olla ikinä koskaan harjoteltu yhtään näyttely hommeleita...Näyttelypannankin hoksasin laittaa eka kerran kaulaan vähän ennen kehään menoa.
Se juoksikin ihan nätisti vaikka olin ihan varma ettei siitä mitään tuu kun Sinikka oli Kiran kans meijän takana..
Seisominenkin oli ihan jees,vähän ryhdikkäämpi Armi ois voinu olla.Mutta hyvä näin,toinen vaihtoehto ois ollut että se hyppii ja pomppii,nyt se seisoi paikallaan vaikkakin vähän maansa myyneenä.
Kyllä se ryhtikin sieltä löytyy kun saahaan Jossu narun toiseen päähän ;-).
Hampaatkin antoi kattoa suosiolla,vaikka en voi sanoa ettei ois ikinä harjoteltu..Päivi katto Armin suuhun vähän ennen ku mentiin kehään,eli oltiin reenattu ;-).

Rainer Vuorinen tykästyi Armiin ihan tosissaan,vuolaasti sitä kehuskeli kulta kimpaleeksi,unelmaksi ja vaikka miksi,kirjallinen arvostelukin menee näin;
Erittäin lupaava.Kaunis pentu.Erinomainen pää,runko ja raajat.
Erinomaisen kaunis ravi.Hyvin lupaava.
Tuloksena siis ROP-pentu.

Pirkon kehä alkoikin sitten samantien Armin jälkeen,samoin Astan ja vähän meinas ongelmaksi muodostua mihin mä Armin laitan siksi aikaa kun ite oon Pirkon kans ja äiti Astan kans kehässä..
Olihan mulla poksi mukana..Mutta Armiahan ei poksit eikä mikään muukaan pidättele.
Aamulla kun päästiin näyttely paikalle jätettiin Pirkko ja Armi poksiin  ja lähettiin kahville..Kahvilta takaisin tullessa joku ventovieras mies (kiitos tälle miehelle!) seisoo Armin kans poksin tykönä.
Armihan oli rynkyttäny poksin takaseinän auki (mä sidoin etuseinän,kun aavistelin jotain tämmöstä..) ja juoksennullut iloisesti irti.
Onneksi tämä "jokumies" oli niin ihana että otti koiran kiinni (Armilla on juoksu..) ja ootteli meitä.Pirkko ei  ollu fiksuna tyttönä viittiny tulla poksista pois ollenkaan.

Sain onneksi poksin ihan corgi kehän laidalle,jos Armi jos sattunut sieltä pois haluamaan se ois oletettavasti tullu Pirkon kans kehään tai jos ei niin oisin ainakin nähny sen pakenevan ;-).Armi oli siinä vaiheessa kuitenkin vissiin niin väsyny,että nukkui poksissa tyytyväisenä sillä aikaa kun Pirkon kans taikinoitiin kehässä.

Pirkko oli taas niin mukavana,että lupasin tänään sille että saa muuttaa ainakin viikoksi Jokirantaan seisomaan pöydälle!
Ostettiin ennen kehää uus ihana vaaleanpunainen norsu vinkulelu joka oli Pirkon mielestä kehän ulkopuolella aivan super!Eipä ollu taas enää kehässä,eikä mikään muukaan..
Se oli pöydällä taas niin..Oma ihtensä.
No onneksi ei ollut ainut,näytti siellä moni muukin venkuloivan ja erinomaisia olivat silti.
Cardeja oli ilmotettu 23 ja yks ainut sai EH:n kaiki muut ERI:n..
Pirkko-venkula oli ainut avo narttu ja siis ERI1.
Arvostelu oli ihan perinteistä huttua,erinomaista ja kaunista,vähän oli vaan pieni,siis tämän tuomarin mielestä ;-).
Ottaa niin päähän tuo sen pöytäkäytös,tai sen puute..Ny se loppu,tavalla tai toisella..Viitasaari vielä ja sen jälkeen Pirkko ei lähe yhteenkään näyttelyyn ennen ku osaa oikeesti ja varmasti käyttäytyä.

Asta oli ollut kehässä yhtäaikaa Pirkon kans ja ollut ROP-veteraani,hienosti liki 14vee muorilta!


Sunnuntaina ois sitten Viitasaaren ryhmis,tänään tuli laput.Valkkareilla on tuomari vaihtunut..Kovasti on nyt mietinnässä jääkö Aksu kotiin vai raahaanko mukana..Toisaalta tiiän,että turha viiä ja toisaalta tuntuu,että sama kai tuo kun on jo maksettukkin,tuli mitä tuli,leikkiähän tää on :-).No kävin mä varalta tänään hp:ssa pesemässä sen ja samalla jäi karvatki viemäriin,eli Aksu näyttää vieläkin laihemmalta..
Pirkkopöytäpellekin tekis mieli jättää kottiin mutta ei kai se auta ku raahata pelleilemään kun corgeilla ei ees tuomari vaihtunut ;-).