Ei tarvi välttämättä olla ees niin hyvä,kunhan on koti...Kelle kelpais?Siis minä...Ees vähäksi aikaa...
Mä taijan kuolla tänne..Tuo pöly on jotain uskomatonta!
Tänään nuo ukkelit teki seinään (ulko) ovea varten reijän ja mä imuroin ja luutusin yhtäaikaa,silti meillä on joka paikka täynnä hienoakin hienompaa pölyä.Ei kiva!Ja tää remontti on suunniteltu & toteutettu astma ystävällisesti..
Viime yö oli aivan ihana...Oli muuten tk:hon lähtö lähellä.
Oon käynyt myöhään iltasin lenkillä,koska yleensä ulkona helpottaa vaan eipä helpota nyt,on katupölyä,siitinpölyä ja ties mitä.
No toivottavasti lopputulos korvaa kaiken tämän kärsimyksen ;-).

Takatalvi on taas ainakin hetkeksi taakse jäänyttä,tiet on mahtavassa pyöräily kunnossa.
Aamusella käytiin Akan kans rivinrannassa fillaroimassa ja kattomassa lehmä laitumen korjaus töitä.Kohta ne ammut taas tulee :-).

Päivällä käytiin Joonan ja Armin kans markkinoilla.
Armin otin mukaan silläkin uhalla,että mulla palaa pinna sen kans..Olin ihan varma,että se sekoaa ihmispaljoudesta ja makkaran tuoksuista ihan täysin.
Armipa yllätti,se käyttäytyi tosi hyvin,mallikelpoisesti!
Silti tuleva Vaasan näyttely hirvittää..No omapa on syyni jos tuo elukka ei pysy näpeissä..
Just eilen Mirkan kans lenkkeillessa laskeskelin,että oon varmaan kaks kertaa käyny Armin kans kahestaan lenkillä plus sitten pentukurssi..Mutta hyvinhän se kurssillaki käyttäyty,eikö niin tytöt..?

Äsken kävin lenkillä,kävelin Jokirannan kautta Antinkaalle ja sieltä kylän kautta kotia.
Ihmettelin nuita koiria...Ne on aina ihan tohkeissaan menossa Jossulle ja Tapsalla kun siellä päin kävellään..Miksi?Aksu ja Armi ei o ees ikinä käyny siellä sisällä,pihalla vaan kuvattavana..Kai se sitten on niin kovin mukavaa ;-).Pirkkohan on toki syntynyt siellä...Mutta valokuvaus sessioita se vihaa..Kai se syntymä oli sitten niin mukava,että tahtoo aina takaisin ;-).No,onhan Pirkko käynyt leikittelemässä systerinsä kans muutamia kertoja ja tokihan se Jossusta tykkää vaikka kameraa vihaakin.

Mokan juoksu senkun jatkuu ja Aksu ottaa ihan rennosti edelleen,huoletta voivat portin läpi katella toisiaan eikä Aksu ota mitään stresssiä,se jopa syö!Jipii!!!

Rottaset voi hyvin,ainakin Salami (musta).Se on jo aika reipas,syökin kädestä ;-).Sulevilla tuntuu ottavan kodinvaihto lujille,se vaan piilottelee ja säntäilee..Mutta eiköhän sekin vielä reipastu.
Joona kyllä meinas tänään,että käyään vaihtamassa molemmat yhteen isoon rottaan.Se ei vissiin luota,että nuokin kasvaa..Eikä malttais millään oottaa,että kotiutuvat kunnolla,hirveä kiire ois sylitellä.Onneksi Salami kuitenki antaa jo häkin läpi rapsutella.

Mulla on vierotusoireita...Kolmeen iltaan ei oo saunaan päässy,normaalisti saunotaan joka ilta..Pelkkä suihkukin kieltämättä ois kova sana ;-) *kavelit,vink vink*