Niitä on tähän viikonloppuun mahtunut eikä kovin mukavia.Mutta semmosta se joskus on,elämä kuitenkin jatkuu.
Kiirettäkin on pitänyt.Koiratkin on olleet vaan,ei edes lenkilä oo käyty...Onneksi on tuota (kuraista) pihaa,voivatpa ainaki päästellä siellä enimpiä höyryjä.

Perjantai iltana hyppäsin tunnin varotus ajalla klo 22.49 Vihannista junaan ja puksuttelin sillä yön yli etelään,yöjunalla on niin kiva matkustaa pe-la yönä..Nukkumista en ees viittiny aatella koko matkalla,oli junassa meinaan pikkusen tunnelmaa!10 vaille seiska olin perillä,hörppäsin pari kuppia kaffetta ja jatkoin matkaa autolla takasi kotia kohti.Ihan vähän vaan meinas väsyttää ajellessa,oikeestaan yllättävän vähän.
Raahessa oltiin kahen kieppeillä malamuutti urosta rikkaampana...

Viikonlopun suunnitelmat oli jotain ihan muuta niin se vaan elämä heittelee ja suunnitelmat muuttuu.

Eihän tässä muuten mitään mutta Aksu on miehinen mies eikä poika enää...Eivät oikeen meinaa mahtua 6.v muutti pojjaan kans saman katon alle.Onneksi tilanteita ei oo ollu ku muutama ja aamulla Aksu makas jo katollaan vanhempansa eessä,älyy se kuitenkin alistua ja eihän se mikään riidankylväjä oo.
Meinaa vaan tuo nukkumaton univelka painaa,ei jaksas yhtään mitään ylimäärästä just nyt...Melkein koko viikonloppu on mennyt samoilla silmillä..
Eiköhän se tästä,meen nukkumaan velkoja vähemmäksi ja asioillahan on tapana järjestyä,niinhän?