Askelta tai jotain. Ei oo heleppoo tää elo, vaikka välillä vähän aurinkoki näyttäytyy.

Pyhät oli ja meni. Hoitolainenki oli ja meni, tullakseen takasi. No, ei se mitn viikko meni hyvin, Aksun kans eivät ees kattoneet toisiaan, hyvä pojat!
Pääsiäinen ulkoiltiin, räntäsateessa, vesisateessa ja auringon säteissäkin. Merellä, maalla ja ilmassa. Menoa ja meininkiä riitti, koirilla oli hauskaa ja oli mullaki.

Lauantaina alkuillasta käytiin Mattiperän roviolla Joonan,Piparin (joka jäi autoon ku sillä ei oo sitä narua ja koiria ei saa pitää irti) , Lumon ja Mirkan porukan kans.
Lumo ei roviota huomannutkaan, sillä oli Joannan kans omat jutut, Joanna lahjotti sille lunta ja sehän oli hauskaa, lisäksi Joannan pipo oli ihana. Nuorimmaiset viihyttivät toisiaan ja hyvin viihtyvät =).
Ite rovio oli sama savuava kasa ku edellisinäkin vuosina...

Illemmalla sitten loppu se hyvänolon tunne...
Hessu Hopo joka onkin Aku Ankka eli Herra 47 onnistu taas telomaan ittensä tyyliin joka ei ihan joka rekulta onnistukkaan.
Aksuhan se. Sillä meni metallipinna tassusta läpi. Läpi asti, joo. Alhaalta meni ja ylhäältä tuli.
Arvatkaa mikä homma se oli irrottaa... Päässä tako vaan että pyhäpyhäjapyhäpäivä.
Huuto oli melkoinen ja tuskakin varmaan. Läks kuiten ja kunhan irti saatiin ei koiralla ollu enää mitn hätää, se oli sitä mieltä että vois mennä vaikka pihalle.
Reikä jäi, siisti pisto sellainen ja ilmeisesti ei osunut mihinkään jänteisiin tms. ainakaan se ei Aksua vaivaa... Tai mikä sitä vaivais...
Maanantain treenit jätettiin kuitenkin väliin =(. Kivituhka reijässä ei ehkä tee hyvää ja reikä tihkutti vielä ma verta ainaku tyyppi häppäs. Nyt ei enää sitäkään, ilmeisesti säikähdyksellä selvittiin. Nyt ollaan kädet kyynärpäitä myöten ristisä ettei reikä tulehtus... Nää ilmat =(.

En muista ennää muistanko minä päivänä oltiin misäki ja kenenki kans mutta meno oli sama joka päivälle eli ei kai väliä.


Oli Ninja leikkejä
aaaaa099.jpg

aaaaa209.jpg
Leuhotusta

aaaaa050.jpg
Vouhotusta

Loput kuvatukset

Kiihdytyskisoja
124186.jpg

124300.jpg
Posetusta

Ja kuvia

Pituushyppyä
124451.jpg

124429.jpg

Ihan aina ei menny niin ku elokuvisa =D
124411.jpg

Mutta ei me lannistuttu, hauskaa oli
124468.jpg

Vielä kuvia

Arvo on ihan Jänes... Jäneshän tarvii lihaa pysyäkseen jäneksenä.
Leipasin lätyn sunnuntaina, ihan ite keksin resehtin ku en muistanu. Jotain siihen laitoin... Oisko ollu jauhoja, hiivaa, suolaa... Sokeria en tainnu laittaa... Vai miten se meni? Meillä on sukuvika nää lättyviikarin hommat..
Kuitenki, siihen päälle tuli (joo,o jostain vaan tuli) jauhe-elläimenlihhaa, katkarapuja, salamia ja valkosipalii.
Hyvvää se ei tainnu olla ku jäikin... No heivasin sen jämän jääkaapista tiskipöyvälle oottamaan kiitollisempia suita. Kissat oli kuitenki nopeempia ja lahjottivat luomuksen Arvolle.
Arvohan arvosti mun leipomustani =). Se veti ensin puolituntia rallia ympäri mökkiä pitsa suusa ja murisi niin maan perkeleesti mennesään. Lopen asettu syömään ja ilmeisesti sai mahansa täyteen kun jätti palan tuolin alle... Pipari parka erehty sitten kattomaan mitä sielä on ja sai erittäin vihasen Jäneksen kimppuunsa, väliin piti mennä tai ois tullu Pipasta Jänekselle paisti =D.
Koiranruokaa ja näkkileipää se vahtii samaan malliin.. Aijon suorittaa kevään aikana tieteellisiä testejä pellon rusakoilla ja Arvolla, mitä Jänes tarvii elääkseen...
Lotta pupuhan rakasti jauhelihakeittoa, kaurapuuroa ja makaroonilaatikkoa. Sai ja söi niitä ja paljon muuta elellen kymppiveeksi =).

Ja voin kertoo,ilmotin kaksi kappaletta koiria Varkauteen näyttelemään.