Päivällä treffattiin Aksun kans Katja,Cujo ja Riina kentällä (kaks jälkimmäistä sakupaimenia).
Tarkoitus oli saada koirat leikkimään ja taistelemaan (siis ohjaajan kans ;) ) häiriön alaisena.
Aksun ja Cujon viime tapaamisesta on aikaa..Varmaan joskus alku vuodesta nähtiin viimeksi ja Riinaa Aksu enkä minäkään oltu aikaisemmin edes nähty.

Katjan touhutessa Cujon kans Aksu keskittyi hienosti vain minuun ja rättiin,taisteltiin ja otettiin muutamia liikkeitäkin.
Kun Katja sitten kävi vaihtamassa koiran meinas Aksun kontakti herpaantua,aina välillä piti pysähtyä ihastelemaan ihanaa tyttöä...Aika pian se kuitenkin unohti Riinan ja keskittyi rätin tappamiseen,olen tyytyväinen!

Jänniä nuo koirat,Aksu ja Cujo ei voineet pienenä sietää toisiaan...Niistä näki ihan selvästi kuinka inhosivat toisiaan ja ottivatpa muutaman kerran kunnolla yhteenkin.Mutta nyt kun on pojille tullut ikää niin ovat ihan kavereita ja leikkivät ihan nätisti keskenään.Ois mukava tietää mitä niiden päässä liikkuu..

Illalla kahdeksan jälkeen lähdettiin pellolle lenkeilemään ja äsken tultiin,mukavaa pimeää umpihanki treeniä :).
Sisälle kun oltiin tulossa Aksu bongas rusakon heinäpaalilla ja sillon mentiin,enpä ole ennen nähnyt Aksun häipyvän näkösältä sellasella vauhdilla..Vartin päästä se sitten palas kieli vyön alla,tais rusakko voittaa juoksu kisan.

Osataan me olla nättejäkin,tässä todisteena Jossun ottamia kuvia :)

432974.jpg
432975.jpg

432976.jpg
Kuvat Johanna Flinck