Toissa viikonloppuna käytiin mutka Keravalla viihtymässä.
Lauantai aamuna lähettiin Hennan ja Jarin kans ajelemaan Sarille ja sunnuntaina tultiin takasi.
Istuttiin iltaa,parannettiin maailmaa,syötiin ja juotiin hyvin ja käytiinpä vähän joraamassakin ;).Oli ihan huippu hauskaa,kesällä uusiksi!Jarille terkkuja,virittelehän trikoot valmiiksi ;).

Viime viikon tenavat oli hiihtolomalla ja jopa menikin viikko että vilahti.Koirien kans ei tehty oikeestaan mitään,Armin kans lintsattiin maanantain fiksu-pentu kurssiltakin mutta oli meillä hyvä "mukasyy".
Alkuviikon meillä oli sukulaisia kyläilemässä ja loppu viikon muuten vaan ystäviä ja tuttavia ;).

Niin ja Daira sairastaa :(.Sillä on raasulla kaviokuume.Viikko sitten tiistaina käytiin klinikalla ja tänään saatiin polle sairaskenkään.Toivottavasti nyt alkaa helpottamaan.

Eilen meillä kävi kauan odotettuja vieraita,Maiju ja Joonatan.
Maijun kans rupateltiin pitkä tovi ja pojilla oli kai mukavaa keskenään kun ei niitä paljon näkynyt :).
Joona kysyikin heti aamulla,että voiko Joonatan tulla tänäänkin ;).Eli tulkaahan pian uudestaan!

Illalla sitten ryhdistäydyttiin ja käytiin fiksu-pentuilemassa Armin kans.Mä en siitä fiksusta oo kaikin ajoin ihan varma mutta sana pentu kuvaa Armia paremmin kuin hyvin...No vauvahan se vielä on.

Kurssilla oli kivaa,välillä vähän liiankin :).
Meinas vähän naurattaa kun Anne on niiin kauheen kiva...On se!Ja sillä on huippuunsa koulutettu (tai väsytetty koira...).
Tehtiin me kuitenkin muutakin kuin kikateltiin...
Kertailtiin jo opittuja (toiset on oppineet,toiset ei..)asioita ja paljon tuli uuttakin.

Seuraamista otettiin jo vähän pitempää matkaa ja yhistettiin siihen maahan menoa,istumista,seisomista ja kohtaamisia.Nämä meni ihan hyvin,paitsi Armi ei meinannu millään ensin muistaa mitä maahan tarkoittaa.

Luoksetuloa harjoteltiin monella eri tavalla.Kaikki meni hyvin mutta Armilla jäi blondi vaihe päälle kun mä menin A-esteen taakse sitä piiloon...Satanen lasissa se lähti mun perään ja tuli puolenmetrin päähän ihmettelemään missä mä oon.Sillä oli raukalla oikeesti hätääntynyt ilme kun ei nähnyt mua :),siinä se seiso suoraan mun eessä ja pälyili ympärilleen.Ei aina voi hoksata!

Lisäksi temppuiltiin,koirien piti kävellä ensin leveämmän ja sitten tosi paljon kapeamman puulaatikon päällä.Muuten meni hyvin mutta meijän blondi ei meinannu millään hoksata miten siihen mahtuu takajalatkin.

Sitten siirryttiin agility maailmaan,mä olisin halunnut treenata niitä kaikkia ihanan kuulosia asentoja...
Piti kuitenkin tyytyä ihan vaan putki hommiin...
Siis koirat treenas muutaman kerran putkea,tämä menikin Armilla ihan putkeen,ei mitään ongelmia.Anne sanoikin,että Armi ihan syttyy putken nähdessään ;),joo`o se kilju putken toisessa päässä kun  Minna piti sitä kiinni ;).Jossuuu!Sulla taitaa olla yhtä koiraa vajaa agility kokoon pano..

Pois lähtiissä saatiin autokin pois Minnan pihasta vaikka vähän epäilytti...

Tänään sitten alkaa Aksun BH-kurssi,naurattaa jo valmiiksi!
On se kiva kun on mukavaa!