Jees,ihme koira Armi käy ja kukkuu taas neljällä jalalla!
On se tappaus...Eilen olin jo luuri korvalla kahteen otteeseen,yritin soittaa lekuri aikaa.Toinen raukka,niin pieni ja kalpea kinkkaa kolmella jalalla ja on oikeesti säälittävä...
Siinä Akuutin jonotus ääntä kuunnellessa mulla kävi mielessä,että nyt jos ajan saan niin Armi lopettaa ontumisen..No,aikaa en saanu ja Armi lopetti ontumisen.
Vielä puoli seiskan aikaan illalla se ontu tosi kurjana kun tein lähtöä näyttelytottisiin.Laitoin sen yksin pihalle,jos se kattelis vaikka heppasia sen aikaa,ei kävis aika niin älyttömän pitkäksi kun ei voi mitään tehä.
Tulin kotiin ja kattelin ku Armi pomppi verkkoa vasten,yks,kaks,kolme..neljä,se käytti ihan jokaikistä jalkaansa
Aattelin,että sillä on vaan joku armikohtaus eikä se muista jalan olevan kipeä.Menin ruokkimaan vuohet ja Armi spurttaa täysillä aidan vierustaa mukana,kyllä se käyttää kaikkia jalkojansa,ihan ku ei ois ikinä ontunutkaan.
En vieläkän jaksanu uskoa ihan täysin näkemääni (sen verran pahasti se on ontunut ja ontu vielä mun lähtiessä),hain sitten furminaattorin ja Armin.Furmisoin koiran ja kopeloin/tarkkailin jalkaa,ei mitn häikkää,kyllä se vaan toimii!En valita :-).

Joona halus sitten furmisoida Siimen ja jätin ne touhuamaan etupihalle.
Armin kans siirryin kentälle,ihan vaan testatakseni..Armihan ei voi keskittyä jos muita(varsinkaan omia) koiria on lähellä saati jos niiden kans tehdään jotain ja Joonan läsnäolo saa sen sekoamaan täysin,se on Joonasta ihan sekasin,ei kuule eikä nää mitään jos Joona katoaa hetkeksikkään näköpiiristä.
Otin muutamia sivulle ja eteen tuloja,parit ennätys pitkät seuraamiset (muutamista metreistä puhutaan kuitenkin) ja maahanmenoja.
Armi oli ihan mun lumoissa ja teki työtä käskettyä!Se tykkää musta oikeesti,jee!!!
Lopuksi se intoutu vielä leikkimään mun kans ihan tosissaan vaikka Joona kävi Siimen kans kysymässä saavatko käyvä postilaatikolla "lenkillä" ja Hippa huusi niiden perään niin paljon ku ääntä lähtee.
Armi ei nähny ku mut,tämä jos joku on työvoitto!

Eikä se onnu vieläkään vaikka temmellettiin suunniteltua enemmän ja pitempään,ku ei vaan malttanu kumpikaan lopettaa ;-).
Onko tuo sitten sitä panostiittia?Alkaa ja loppuu ihan varottamatta ja yllättäin..

Aksu on tämän päivän saanut miettiä ja hautoa edellisiä treenejä.
Kovasti se on miettinytkin,se tarjoaa sisälläkin katsekontaktia tämän tästä ja pellolla änkes ihan omatoimisesti sivulle napottamaan...Blondi?
Eilen illalla se yritti kai muuntautua dalmikseksi ja haki saunan pesästä halon,arvatkaa miltä sen naama näyttää?

Akka oli mun kans näyttelytreenejä vetämässä ja treenien jälkeen käytiin pikku mutka rannassa käveleskelemässä Mirkan&Ukon ja Mikan&Saanan kans.
Tuli vaan nyt jälkeenpäin mieleen,että liekkö me koskaan aikasemmin ollaan yhessä lenkkeilty tai ees muuten vaan käveleskelty kolmisin...Siis puhun ihmisistä ;-).
Ihme voima nuilla koirilla,saa sisaruksetkin lenkkeilemään laumana ;-).

Ai niin,Joona ku tuli Siimen kans "lenkiltä" se kehu sitä kovasti,hyvä poika,hieno poika!Mä sitten oikasin,että Siime on kyllä tyttö niin Joona sano,että eipä oo tullu mahan alle katottua mutta mun mielestä siellä jotaki roikkuu ja kysy multa,että ootko ihan varma,kannattasko tarkistaa?
Hehee!