Jipii,meillä on lunta,oikeesti!

Tänään on ollu aivan mahtava ilma,pellolla/metsässä on heitetty 3 keikkaa ja illalla käytiin vielä mäen laskussa pääkallolla.
Pellolle kolme eri kertaa juoksujen takia...Pakka on aika sekasi,meillä leikitään junaa päivät pitkät.Ja ne jotka ei leiki tai leikkii väärin voi saada nokkiinsa.Meininki on yleisesti tytöt tykkää tytöistä ja pojatki tykkäis tytöistä,jos annettas mutta kun ei anneta.
En mä silti valita,en tosiaankaan.Paljon mukavampi näin kuin yksitellen.Nythän vuotaa kaikki muut paitsi Pipari,Armi,Akka ja Pirkko.Akka ja Pirkko alottaa vuotamisen ihan just,kummallakin on taas semmoset peeämässät vai mitkä pmmpeet lieneekään että heikompia hirvittää.
Ne on varmaan molemmat VR:llä johtotehtävissä,kummankin juna kulkee mutta vaunu järjestys on tarkka,siitä ei lipsuta tai tulee nuhteita ja jos ei kerrasta uskota niin potkut.
Kaikille muille passaa paikka kuin paikka =).
Kuitenkin hyvä näin,ainoa kennen juoksua en tähän ryminään toivo on Armi.Mieluummin lähtisin sen kans messariin ilman tuoksuja.

Aksulla menee juoksujen kans hyvin niin kauan kun se ei nää tyttöjä,sitten kun ja jos se sattuu näkemään on kovasti haikea mieli.
Kessu on varmaan dementoitunut lopullisesti...Sitä ei oo koskaan kiinnostanut tytöt juoksuineen..Paitsi nyt!Se kulkee piipaten ja läähättäen Mokan perässä päivät pitkät.Toissapäivänä yritti jo kovasti päästä tositoimiin mutta mä olin ikävä ja kielsin vaarilta moiset puuhat :(.
Sanoinkin Tepelle,että kai Kessulta pumppu pysähtyy mutta taitas lähtä kuitenkin onnellisena...Toivotaan kuitenkin,että ei.

Päivällä valjastettiin Joonan kans Aksu pulkan eteen eka kertaa.Eipä Aksu ollut millänsäkkään,mielellään se Joonaa veti.
Kaivettiin samalla reki esille,toiveena,että tää lumi nyt pysys..Pääsis Akkakin lemppari puuhiinsa ja ajatuksissa ois kokeilla Armiakin Akan ja Aksun kans reen eteen..Heh,voi olla tuhoon tuomittu ajatus ;-).
Niin hullu en kuitenkaan oo,että Hipan ja Armin laittasin yhtä aikaa vetämään,yks kerrallaan blondit voi pysyä aisoissa =).

Eilen juhlittiin Joonan synttäreitä ja Peetukin kävi kylässä.Voi sitä jälleen näkemisen riemua vähän reilun viikon poissaolon jälkeen ja kylläpä oli pentu kasvanutkin!
Piparihan se tietty oli kaikista eniten riemuissaan mutta kyllä oli muutkin,täällä oikein jonotettiin vuoroja päästä Peetua leikittämään.Lyllerökin (pikku-kissa) teki kaikkensa että Peetu ois malttanut senkin kans leikkiä...Aika hellyyttävää =).