Nythän on jo kesä tai ainaki pitäs olla.. Helteitä ei oo vaan näkyny

Mitähän me ollaan tehty.. Ainaki ollaan palijon oltu tekemättä.. Huhtikuusa leireiltiin Pirun ja Kaivon kans, kovasti oli urheilunmakunen viikonloppu se. Koirat on hyviä, ohjaaja ei. Kaivoki on heränny saalistamaan ihan täysillä. Piru ois ihan pro ku sitä joku veis eteenpäin.
Leirin jälkeen ei sitte ookkaan puruja otettu vissiin kertaakaan. Tottista sentään ollaan välillä tehty. Piru tekee mutta ku se perkele tekee kuutta asiaa yhtä aikaa, maltti.. se puuttuu ihan kokonaan. Kaivoa on tainnu se jokirannan kummitus koulutella, se oppii asioita ihan itestään ja tekee nätisti ja mielellään. Mä luulen että se on Kaivo kenen kans BH-kokeeseen tälle kesää/syksyä mennään. Aksuki ossaa ja ossaa vouhottaakki. Mä en jaksa ees suunnitella kisaavani sen kans ennää, kuhan ny höntsäillään omaksi iloksemme. Mitä tuota lähtee suurta kansaa naurattamaan, naurajia riittää kotikonnuillaki .

Pertti on kotiutunu (jo aikaa sitten) ja on kovasti samanolonen kaveri ku tätinsä Pirkko, itsenäinen ja itsepäinen koirapoika.




Basso kävi viime viikonloppuna varkauden näyttelyssä. Tytöt meni kera koirien kauhajoelta pieksämäelle junalla ja olivat viikonlopun lepikällä Tanjan hellässä huomassa.
Basso sai mielettömän hienon arvostelun Hans Lehtiseltä tuloksena EH



Reilu pari viikkoa sitten meille ilmesty tämmösiä



Joo,o Hippa on kuuen rinsessan ylpeä äiti

Marsut on kyllä nyt jo näin isoja..