Lunta, lunta ja lunta. Sitä on ja lissää tullee. Mutta voin kertoo, Leppävirralla on enemmän ku meillä. Ei siinä, jos talvi on pakko olla olemasa niin mieluummin lumella ku ilman. Mä vaan kauhulla ootan että entä sitten ku tää kaikki lumen paljous sulaa, jeesus sitä kuran määrää.. No mä ootan moppi kourasa, valmiina taistoon.

Pakkasiaki on pijelly mutta välillä on ollu melkein kesä kelit. Niinä päivinä ollaan hiukkasen heräilty horroksesta ja jopa tottisteltu. Aksu toimii ja varmasti. Hitto ku toimis kisoissaki samaan malliin. Tauko on ilmeisesti tehny hyvää molemmille, mulle ja koiralle :).
Armi on opiskellut samaa kuin koko ikänsä, eli omaa nimeään ja sanaa ei ja sen tarkotusta. Nyt voi jo sanoa että ne on varmoja ;).
Piru on opiskellu melkeinpä kaikkea mahollista. Maalimiestäki päästiin moikkaamaan. Mörköikästä meinas moinen ukko pelottaa mutta uskalsi kuitenki leikkiä ja mä sain paaaaljon kotiläksyjä. Koiraa ei kuulemma laiteta monttuun vaikka se työläs onki.
Pirun kans hoksasin myös yhtäkkiä ettei se enää oo ihan pieni pentu... Eli korkattiin tottistelutki kunnolla. Se kyllä tekee ja hoksaa nopeasti asioita mutta kaiken tuon vietin, häiriöherkkyyden ja malttamattomuuden keskellä se on aika hemmetin työläs tapaus.



Hyvä siitä silti vielä tulee, uskokaa pois ;).

Tällä hetkellä meillä on koirat yskässä. Pirkko alotti köhimisen torstaina, lopetti lauantaina ja sillon alotti Lumo ja Aksu. Maanantaina alotti Piitu, Pipa, Siime ja Piru. Tällä hetkellä kaikki muut köhii tai on köhineet paitsi Hippa ja Armi.
Toivotaan, että tää on ihan normi kennelyskää eikä mitään mutaatioversiota siitä niinku nyt tuntuu olevan liikkeellä. Onneks koirat on kuitenki pirteitä ja kaikille ruoka maistuu.

Viime viikonloppu vierähti leppiksellä. Ainuttakaan koiraa ei ollu mukana mutta rettuutettiinpa heppakoppia maailman huonoimmasa kelisä.. Mukana kottiin tuli tämmönen

Kuva on huono mutta räntäsaje ei sallinu parempia. Se ei oo meijän mutta sen sisällä on meijän... Täsä talosa eletään kuulkaa jännittäviä aikoja ;)

Leppiksellä oltiin ja chillailtiin. La päivä meni Tuomolla ja Heidillä, pikkusen on tyypeillä hienolla paikalla tönö! Siellä viihtyy lapset, koirat ja aikusetki.. Koiria toki oli mukana vaikka omat sairastiki kotona.







Oli nimittäin tilaa temmeltää!