Jooh,mullon masennus,syysmasennus!Maailman pisin syksy,vettä sattaa ja tuulee,mun pää ei kestä.Oon Miuku ja tykkään lämpimästä.Tai oikeestaan kuumasta ja vettä en voi sietää (käyn kuitenki joskus suihkussa,kuulemma pakko..).Ei oo kiva!
Käytiin Maijan ja lasten kans perinteinen tivoli reissu tänään ja mulla on varmasti nyt korvatulehus,sen verran kova vinkka rannassa kävi...Kylmä meni luihin ja ytimiin ku piti 3 tuntia seistä vesisateessa ja tuulessa kattomassa kun lapsilla on lysti.Onneksi jollaki kuitenki oli hauskaa.


Juhannus vietettiin Leppävirralla ja oli jopa ihan kohtuu kelit,semmonen häivähdys keväästä,yhesti oli vaan maa valkosena!
Hauskaa oli kuitenki!Koirista oli mukana melkein kaikki,Mano ja Mokka jäi Jennan kans kotimiehiksi ja hyvin niillä oli täällä menny.
Akka,Tane ja Hippa oli tallityttöjen vastuulla ja hyvin oli tytöt taas tehtästä suoriutuneet,kiitos!

Mä fiksuna hoksasin lähtiisä vasta Vihannissa ettei meijän Kessu-pappa oo ikinä reissannu ilman Mokkaa...
Kessu ku oli nuorena poikana kolarissa ja pelkää autoilua aika lailla,lisäksi se turvaa joka asiassa Mokkaan,Kessu tekee/menee jos Mokkakin...
Aattelin jo meno matkalla että kyllä kai se raukka sydärin saa ku läähätti ja piipas koko matkan,meinas oikeesti jo pelottaa..
Mutta ku perille päästiin eipä paapalla ollut mitään hätää,ihan rennosti asettu taloksi vieraittain koirien sekaan ja piti kyllä oikeuksistaan huolen ;-).
Tulomatkalla Kessu märräs sitten Iisalmeen asti.Siellä pysähdyttiin kahville ja autolle palatessa Kessu oli kammennut vänkärin penkille nukkumaan...Oli raukka niin tyytyväisen näkönen että komensin Tepen Joonan kans takapenkille,saipahan pappa nukkua loppu matkan :-).

Muillakki koirilla oli ihan lystiä,varsinki Armilla ja Pirkolla ku saivat bilettää Aatu the ajokoiran kans :-).

Käytiin veneilemässä,mökkeilemässä ja paljon muuta.Lapset (ja koirat) tietty ui ja ui,eikä vesi ollu kylmää..Juu,ei ;-).
1679638.jpg
Joona ja Ville kyytiä mökille oottamassa

Tulipa siinä sovittua Tanjan kans vaikka ja mitä mutta niistä tuonnempana ;-).

Koirien kans ei muuta tehty ku reissattu ja lenkkeilty,näyttelyihin oon näpänny ilmoja menemään.

Jospa se huomenna taas aurinko paistas risukasaan ku Tanja ja Roope saapuu tänne ja luvassa on vaikka mitä hauskaa ;-).