Uus pesu/koiranhoitohuone on viittä vaille valmis,ei puutu kuin suihkuseinä ja kaapit enää!
Just äsken kävin pitkästä aikaa omassa saunassa ja ihka uuesa suihkussa,puhasta tuli :-).

Onneksi on nyt pesu mahollisuus kotona,hoksasin nimittäin päivällä että Armikinhan on lähössä Viitasaaren näyttelyyn ja se ei tosiaankaan oo kovin puhas enää..Shamppoolla en sitä kyllä uskalla pestä,meinaa tuo vauva turkki vähän olla pörröllään pesun jälkeen...
No jos yrittäs huuhella ihan veellä vaan.

Mun piti lähtä huomenna käymään keikka Lahessa mutta onneksi suunnitelmat muuttu (en ois millään jaksanu,eikä ois ollu kovin helppoakaan kun on tupa täynnä nuita juoksu-aikasia narttuja kera viriilin uroksen..).Nyt ei tarvi ajaa kuin Pulkkilaan jonku tunnin päästä ja aamuksi oon jo kotona,huomattavasti lyhyempi matka ;-).,pysyis vaan hereillä lähtö hetkeen asti ja tietty mielellään vielä matkatkin ;-).

Harjailin putipuhdasta Aksua tänään pihalla ja voi taivas,että elukasta voikin lähtä karvaa..Samalla siinä tuumailin,että on se varmaan muutaman kilon lihonu,tarttis jonku joka ei oo sitä hetkeen nähny kattoa..
Ihme elukka,mitkähän kaikki ruuat oon sille kokeillu..Melkein joka säkin mitä kaupasta saa,lisäksi lihat,lohet,mahat,neut ja mikään ei oo kelvannu.
 Löysin sitten avajaisten aikaan uudesta lemmikkiliike Pettiinasta edullisen kuivaruuan (Hy-Ration) ja kannoin ensimmäisen säkin vähän epäilevin mielin kotiin..Ja mitä tekee Aksu,se syö sitä ruokaa!Edelleenkin,nyt on kolmas säkki menossa eikä oo ruoka jäänyt kuppiin vaikka on juoksusia narttuja talon täydeltä!
Eilen kun kävin hp:ssa pesemässä Aksun se tyhjensi siellä Hukan ja Astan kupitkin (nekin syö samaa evästä),Aksu joka ei oo kylässä ikinä syönyt ees makupaloja...Hitsi mää oon tohkeisaan!
Aina sitä lihavan/person koiran kans pärjää mutta tuommonen nirso luukasa on jo aika hankala tapaus..

Huomenna ois sitten vappu aatto..Mitähän sitä keksis..Pitäisinköhän sauna illan..Joo,o niin mä teen,ainaski itelleni jos ei muita ilmaannu paikalle ;-).