16.12.2007 - 07:56

... siis tässon Armi, Miukun Armi, Miss-Suomi-Tuleva-Juniorivoittaja-PA.L.LI-kuljetuksen tulevaisuudentoivo-Aavikko:

ArmiJoulukuu07B.jpg


ArmiJoulukuu07D.jpg ArmiJoulukuu07F.jpg

Näin kirjoitteli Jossu blogissaan (teksti kuvineen on surutta varastettu sieltä) aikalailla vuosi sitten.
Aikamoinen ennustaja eukko =),Armi teki sen mitä Jossu lupas ja vielä vähän enemmänkin =D.


Tällä kertaa ei oltu liikenteessä PALLIlla ja handlerikin oli hukassa,siitä huolimatta Armin virallisen nimen eteen saa kirjoittaa kirjainyhdistelmät JV-08 V-08,wau!

Reissuun lähettin Maijan ja Armin kans perjantai aamuna kympin maissa.
Ensin ajeltiin Leppävirralle,siellä auton vaihto ja Tanja ja Pirre rottweiler mukaan ja kohti Helsinkiä.Osa porukasta oli mennyt jo ja osa tuli perässä,paikalle saavuttiin kuitenki kaikki.
Illalla oli ohjelmassa syöntiä,juontia,pikkujouluilua sekä muuten vaan tonttuilua.

Aamulla lähettiin aikonaan messarin hälinää kattelemaan,Antero the ranskanbulla oli kehässä puoli kympin maissa.Tuomari tais sokaistua Antsun komeudesta kun luuli koiralla olevan väärän värinen nenä,höh!Mutta onneksi Antero ei moisesta lannistunut vaan istuskeli loppu päivän sananmukaisesti väärän värinen nokka pystyssä ;-).

Junnu nartut alkoi joskus liki puoltapäivää.Menin Armin kans ite kehään mutta eihän siitä mitn tullut...
Vaihdettiin sitten kilpailuluokkaan esittäjää,kun Tanja urheana lupautu Armin kans menemään.Sen jälkeen onnistui jo esiintyminenkin =),kiittikset Tanja!

Junnunarttuja oli 17 ja narttuja kaikenkaikkiaan varmaan yli 30,sieltä se vaan Aavikko nousi PN1 paikalle!Ja lopputuloshan oli VSP.Tuli kyllä tuo narttujen voitto ihan puun takaa vaikka junnuvoittaja titteliä lähettiinki hakemaan ;-),mutta ei se mitään,hyvä näin!

Kehän jälkeen äkkiä Armia ulkoiluttamaan,hyvä Mirva ja Maria!Te teitte sen,toinen pissan ja toinen kakan =).ison työn takana ne olikin..Montako ihmistä tarvitaan pissittämään valkoistapaimenta..?

Sitten hotellille,syömään ja tonttuilemaan.Illalla oltiin leidejä,juntteja ja jopa vähän inkkareitakin,joku tais harrastaa nyrkkeilyäkin..?Hauskaa oli jokatapauksessa =).Ja aamulla nivuset hellinä..

Aamulla taas herätys puol kasi ja kohti messaria,oli Pirren vuoro esiintyä.
Pirre sai junnuluokasta EH:n ja tosi hyvän arvostelun.
Sitten shoppailu kierroksen jälkeen kotia kohti.

Haaskaa oli,kiitokset vaan koko ryhmärämälle,tonttuillaan taas!

Kotona oltiin joskus yhentoista jälkeen ja tämä päivä onki menny toipuessa.


Siis kiva,mä kirjotin tooosi pitkän stoorin ja yhtäkkiä se katos ku tuhkatuuleen...Täsä typistetty versio,ei jaksa uusiksi...