rintaan pistää ja v*tuttaa...
Kyllä!Ilmoja pidellyt,nimenomaan!Ei jaksa...

Eilen käytiin Aksun kans Katrin treeneissä,juu ei me sokeria olla...Vettä taivaan täydeltä yhdistettynä kylmään viimaan,ah mikä sää!

Treenit meni...No juu,voi sanoa että ne meni.
Paikalla oli meijän lisäksi 3 koirakkoa ja Aksun aika meni lähinnä muita koiria katsellessa,tekemisen into ja kontakti puuttui ihan täysin.
Otettiin luoksetulo,seuraamista,paikallaolo ja ihan vaan sivulla istumista kera kontaktin.
Kaikki liikkeet Aksu teki mutta eipä se oikein mukana ollut.Kontakti säilyi ehkä 2sekunttia liikkeen alkaessa,sitten pälyiltiin muita...
No,eipä me ollakkaan aikoihin käyty "koirien ilmoilla" treenaamassa...Jospa se taas tästä.

Tunti viihdyttiin kentällä ja sitten siirryttiin läpi märissä vaatteissa "koirapuistoon" Riikan,Titon ja Armin kans leikkimään.Tai Riikan kans tupakoitiin,hytistiin,parannettiin maailmaa ja toivottiin että pennut väsyttäisivät toisensa...

Armilla kesti hetki aikaa syttyä leikkiin,se oli aluksi vakaasti sitä mieltä ettei liiku,se on herätetty kesken unien lämpimästä autosta ja tuotu inhottavaan märkään paikkaan...
Mutta saipas Tito houkuteltua Armin leikkimään,iloisesti sitten temmelsivätkin eikä Armi-Prinsessaakaan enää märkyys haitannut.

Nämä ilmat syö oikeesti hermoja!Mitään ei voi tehdä,paitsi luututa lattioita..
Koirien kans ei pääse mihinkään (näkisittepä meijän pihan!siinä on luistelu ja uima mahdollisuus samassa paketissa...),koirat käy mutkan pihalla ja ovat niiiiiin kuraisia...Lenkille ei uskalla,jos en mä niin koirat tappavat itsensä,sitten kun ei pääse lenkille järkätään omaa kivaa sisällä..
Pirkko,Armi ja Siime ovat kunnostautuneet kissojen härppimisessä.
Mokka leikkii vesikupilla(puhaltaa kuplia),kaks kertaa jo tänään kaatanut sen...Meillähän ei oo ihan pieni vesikuppi ja aivan niin kuin ei olis tarpeeksi märkää muuten..
Piitu vahtii takkahuoneen sohvan alla jotain näkymätöntä.
Ja Aksu hyppii ovea vasten(aiheuttaen joka kerta yleisen hässäkän) tai kuskaa jotain lelua vedettäväksi koko ajan.

Illalla sitten aattelin uskaltautua Mirkan,Ukon ja ryhmärämän kans lenkille honganpaloon (se on kuitenkin asutusalue,pakkohan siellä on olla,jos ei sulat niin ainakin hiekotetut tiet..).No ei näköjään oo!
Käytiin tunnin lenkki,puolet matkasta pyörätiet oli peilijäällä ja ei se toinenkaan puoli huippu kunnossa ollut,vähän hiekkaa siellä täällä..
Kiva kävellä tipu-askelin ja karjua koirille vaikka ne ei oikeesti ees tehny mitään...Mä olin ihan saletti että joku loukkaa ittensä,onneksi ja ihme kyllä ei kuitenkaan.
Huomenna voi olla jalat kipeenä...

Toivottavasti tulee talvi tai ees kesä...Missä on ne neljä vuoden aikaa???