Ihmeitä ei oo hommailtu.
Aksun kans ollaan treenattu leiriltä saaduilla opeilla ja hyvältä näyttää.koira ois varmaan valmis BH-kokeeseen,mutta ohjaaja ei...Eli ootellaan ja hiotaan :).
Paitsi hetkinen vietetään sairaslomaa,Aksu "mielenterveydellisistä syistä" ja mä oon yksi kätinen...Aksun mielenterveyttä vaivaa Mokan juoksu (josta se ei kuitenkaan luojan kiitos ole lähellekkään niin sekaisin kuin Pirkon kesällisestä juoksusta) ja mun käsi on paketissa kiitos Manon...

Näyttelyitäkään ei ole tiedossa kuin vasta marraskuussa.Piitu on ilmoitettu Riikaan Balttian voittaja näyttelyyn.
Aksu ja kääpiöt ois tarkoitus ilmottaa messariin,jos vain rahaksi jostain muutun.


951296.jpg
Ja kun sitä elukoitten esittelyä pyydettiin niin aloitetaan sitten Mauri-Anterosta,eli Manosta.
Mano on siis kk kettuterrieri,virallisemmin Starring Che.Ikää äkäpussilla on reilu 9vee.Harrastukset tällä hetkellä hauskuuttaminen ja jos Mano itse saisi valita niin tietenkin toisten koirien tappaminen(tätä harrastusta pyrimme kaikin keinoin välttämään)..Näyttelyissäkin Mano nuorempana parin sertin verran kävi,mutta heitettiin se homma pallien kera eläinlääkärin roskakoriin haaveena tappamis innostuksen laantuminen (turhaan).
Manohan on koirana,siis ainoana koirana huippu tyyppi,muuta vikaa siinä ei ole kuin se ettei se siedä muita koiria,ei uroksia eikä narttuja lähellä eikä kaukana..
Tästä syystä Mano joutuu (tai ehkä omasta mielestään jopa saa)asumaan Jennan huoneessa,erillään muista koiristamme.

Mano meinas lauantaina päästä Kessun päälle ja mä nopeana tukin käteni väliin josta Kessu sitten haukkas luullen purevansa Manoa.Koirat selvisivät vammoitta,sehän se on pääasia ;).

Kessu sitten taas on
951385.jpg
tämä pappa tässä.Kessu on kohta 13vuotias vaari koira joka muutti meille 8vuotiaana veljeni perheestä heidän vanhimman tytön sairastuessa astmaan.Kessun emä oli kultainennoutaja-samojedinkoira ja isä harmaa hirvikoira.
Keppana on erittäin kiltti ja hyvä kuntoinen paappa.Ensimmäiset vanhuuden merkit on alkaneet näkyä vasta tälle kesälle.Jalka ei nouse enää ihan niin ketterästi ja esim hyppäämisiä joutuu hetken miettimään.Lisäksi ennen niin nirson koiran ruokahalu on kasvanut kyltymättömäksi ja jopa pöydästä on opeteltu vanhoilla päivillä varastamaan,lisäksi kuulosta on tullut valikoiva.
Vielä pappa kuitenkin jaksaa kulkea samat lenkit nuorison kanssa.Toivottavasti pappa on ilonamme vielä pitkään :).

Tässä sitten Mokka
951458.jpg
eli airedalenterrieri Happy Pops Stara Forever 8v.
Mokka on myös nuorempana kiertänyt näyttelyitä ihan hyvällä menestyksellä,mutta kolme vuotta sitten todetun spondyloosin mukana sekin sitten jäi..Tällä hetkellä Mokka on ihan ok kunnossa kunhan malttaa olla riekkumatta enempäänsä.
Luonteeltaan Mokka on oikea hässäkkä,minäminäminä täällä minä,mitä tehtäs!!?? tyyppi.Joka paikassa yhtä aikaa.Eli iloinen häirikkö.
Tällä hetkellä Moukka on ihan hyvässä kunnossa,mutta päivä kerrallaan mennään,toivoen parasta ja peläten pahinta.

Tässä nyt ens alkuun,jatkuu seuraavassa numerossa... :)