Mua kiusattiin,urakalla ja porukalla perjantaista lähtien...Kovin oli kivinen taival päästä ees lähtemään koko näyttelyyn.
Piitu pääsi perjantaina livahtamaan tuonne hiivatin ruosteojaan ja kun sen sieltä tavoitin se makas pitkin pituuttaan yltäpäältä hiekassa,savessa ja siinä mielettömän pahan hajuisessa kuravedessä...Ah,mikä tunne!
Oottelin muutaman tunnin että se vähän kuivuis (ei puhettakaan,että oisin voinu alkaa sitä enää pesemään) ja yritin sitten kampailla ja föönätä sitä...Haju oli kamala,karvat ja hiekka pölisi kilpaa ja sitä kuravettä oli pitkin seiniä *repiihiuksetpäästähymiö*.Vajaa kaks tuntia jaksoin ja ilmotin Riikalle ettei Piitu lähe.
No,Riikka soitti ja sai mut ylipuhuttua...Piitu lähtee kun on ilmotettu ja maksettukin..Yhteen asti yöllä sitä sitten kuivasin ja kampasin.
Kannattiko?
Juu,ei.

Seiskan aikaan lähettiin sitten lauantai aamuna Riikan,Akun,Petun ja Piitun kans Raahesta kohti Piteåta.
Kemistä otettiin Teija kyytiin vaikka tiukkaa teki löytää sovittu paikka :-).

Piitu oli kehässä ensin,avo narttuja oli kaks joista erittäin tiukka tuomari Tamara "Jotain" Venäjältä sijoitti Piitun ensimmäiseksi ja lupas CK:n...Mutta kun kehäsihteereiden ja tuomarin englanti ei ollut ihan samaa maata niin kehäsihteeri jäi jankuttamaan ja varmistelemaan mitä toiseksi tuleelle nartulle annetaan niin tuomarilla palo hihat (ois muuten palanu mullaki..)ja tiuskas vaan,että antaa olla,kummallekkaan ei mitään!
Riikka kävi vielä tarkistamassa asian ja näillä mentiin...Ei auttanut ei.
Kiva!Ihan ku ois lapselle tikkarin antanu ja ottanu pois...Piitusta tuli Ruotsin valio,eiku eipä tullukkaan..Kiitos ja nam!No,voinhan mä sanoa että se on ainakin melkein..Vaikka ja mitä.

Onneksi Riikan koirat kuitenkin sai mitä haettiin,Aku oli VSP ja CACIBnsa minkä takia paikalle lähettiinkin.
Mun piti alunperin esittää Petu ja oltiin jo kehään menossa kun se päätti ettei lähekkään...Siis se liikku pari metriä ja löi jarrut pohjaan ihan kuin maahan ois piirretty näkymätön viiva mitä ei voi ylittää,toiseen suuntaan kyllä kelpas liikkua.Muutaman kerran hajettiin vauhtia ja aina se tyssäs siihen "viivalle"...Riikan piti sitten mennä ite sen kans,hupanen elukka ;-).
Petu  oli avo1 avk2 CK ja mun piti mennä sen kans paras uros luokkaan...Sieltä ei kuitenkaan enää löytynyt mitään viivoja tai muutakaan ja Hra Junttura esiintyi ihan nätisti ollen PU5.

Tullessa pysähyttiin pikaisesti Haaparannassa syömään sairaan hyvää Kallen pitsaa(kiittää Riikkaa) ja kävästiin riisipuuro ja risla ostoksilla.
Teija jätettiin Kemiin ja juotiin nopiat pihakaffeet samalla ihastellen Titon velipoika Kassua.

Loppumatka sujui leppoisissa merkeissä,koirat veti unta palloon ja me Riikan kans läpätettiin kaikesta maan ja taivaan väliltä ;-).

Kiitos matkaseurasta Riikka ja Teija!(Mitenkähän lie tokokoe sujunut tänään?)