Toissapäivänä oltiin Pirkon ja Aksun kans humppavaaralla juoksemassa.Aksu otti tieltä ilmavainun,pitkän matkaa kulki takajaloillaan metsään kurkkien ja yhtäkkiä paino metikköön satanen lasissa karvat pystyssä,ennen kuin ehdin mitään ajatella se tuli vielä vauhdikkaammin takaisin,kaikki karvat niskasta hännänpäähän pystyssä matalalta muristen..Yritti vielä takaisin metsään mutta en päästänyt.Mikä ihmeellisintä,Pirkko joka on aina siellä missä muutkin ei edes yrittänyt metsään..
En tiiä mikä siellä oli,joku kuitenkin.Hirvi olisi yksi vaihtoehto,mutta Aksun käyttäytyminen ei oikein sovi yksiin hirven kanssa törmäämiseen.Niitä se on nähnyt tuossa meidän takana olevilla pelloilla aika paljon,samoin humpan metsissä,muutaman kerran jopa meijän pihalla eikä ole tuolla tavalla reagoinut ikinä.
Yritettiin käydä Joonan kans kattomassa josko siellä näkyisi jotain,mutta eihän siellä mitään näkynyt ja Aksu kävi niin kuumana remmissä etten viitinyt lähtä sen kans yhtään pitemmälle.
Viime kesänä/syksynähän siellä liikkui susi mutta tälle kesää ei ole kuulemma yhtään havaintoa hukasta.
Tämä jäänee ikuiseksi salaisuudeksi,vaikka kiva ois tietää mikä aiheutti Aksussa moisen ennen näkemättömän reaktion..
Tämä on joku metsän eläinten vaino meitä kohtaan ;).

Eilen tottisteltiin Aksun kans onnistuneesti pihalla.Harjoiteltiin jopa ihan uutta asiaa,hyppyä.Hyvin saatiin asia alulle.Motivaatio on korkealla,koiralla ja ohjaajalla :).
Viikonlopuksi lähtään Aksun kans Juvalle leireilemään,ohjelmassa ois hakua,jälkeä ja halukkaille purujakin ja tietty tottista,kivakiva!

Ja...Mä unohdin kuin unohdinkin ilmottaa nuo kääpiöt Ouluun..Voi vee,laput oli valmiiksi täytettynä ja jo aikaa sitten oli tarkoitus laittaa ne menemään...Siirsinpä kuitenkin,kun onhan tässä vielä aikaa..Juupa juu,ois pitäny arvata että näinhän siinä käy.