Voihan Armi...
Huomenna ois Viitasaaren ryhmis,oon miettiny jättäsinkö Aksun kotia kun tuomarikin vaihtu ja Armilla on juoksu,ei tarvis Aksun voihkia...
Taitaaki olla Armi joka jää kotia.
Tytöt ratsasti päivällä tuossa pihalla, Armi otti spurtin hepan perään ja tietenki telo takajalkansa johonki...Ei siinä mitään näy mutta välillä ontuu enemmän ja välillä vähemmän.
Äsken se sitten veti kissojen ison keraamisen kupin tiskipöyvältä suoraan päähänsä,tietenki luupää voitti ja kuppi hajos.Nyt on sitten päässä ventti ja punapäinen valkkari....

Vappukin meni oikein mukavasti hyvässä seurassa oleskellessa ja rentoutuessa.
Pihalla on viihdytty kun on ollu niin mahtavat ilmat,lisää tämmösiä!
Eilen meillä oli sukulaisia kylässä mukaanlukien kovan onnen serkkupoika..Mä en käsitä miten ihmiselle voi aina sattua,teki se sitten mitä tahansa..
Tenavat hyppi trampoliinillä esitellen voltteja ja muita hienoja loikkia,serkkupoika sitten tuumas että hänki kokeilee vieläkö voltti onnistuu.Onnistuhan se,tulikin oikein ennen näkemätön sellainen!Loppu huipennus oli ihan paras,jätkä läsähti selälleen trampalle,trampoliini pompautti takas ilmaan ja siitä suora lento ponien aitauksen tolppaan josta tippuminen sähkölankaan...Kaveri tuumas vaan,että onneksi oli tolppa vastasa,tiiä mihin asti ois muuten lentäny ;-).
Seuraavaksi tyyppi onnistu purettamaan ittensä koiralla(ei meijän,vieraileva tähti),tuloksena nätit kulmahampaiden reijät poskessa.
Sitten tulikin ratsastuksen vuoro,ehkä neljä ensimmäistä askelta meni hyvin sitten siirryttiin raviin ja ratsastaja lensi komealla kaarella alas suoraan selälleen.Tämä saatiin videollekki ja on varmaan kaikkien aikojen katotuin video,ei voi olla pahalla tuulella vaikka kuin elämä potkis kun sen kattoo ;-).
Tähän kaikkeen meni aikaa n.3 tuntia..

Eihän ois saanu nauraa mutta eipä voinu paljon muutakaan..Voitte kuvitella minkä näkönen kaveri meiltä lähti,oli muutama ruhje!Hengisä se on silti,joka paikkaa vaan kuulemma särkee..Onpa kumma!
Pitäsköhän Armin muuttaa serkkupojan koiraksi..Sopisivat aika hyvin yhteen..


Nyt saukkaseen,kello soi neljältä.Tarvii aamulla kattoa lähteekö Armi mukaan...