Pappa koira on ihan lennosa! Toivottavasti ei vielä lennä taivaisiin asti.
Vanhahan se on mutta kai meillä kaikilla on siihen oikeus? Ihan ku pitäs olla oikeus päästä poiskin aikonaan. No tuo viimesin on meiltä ihmisiltä pois otettu mahdollisuus ja eka taas koirien kohdalla ehkä liianki herkillä käytetty tilaisuus (toki on olemassa ääripäitäkin...).
Papalla kuitenki kaikki hyvin, ei kipuja, ruoka maistuu, elämä hallussa. Ainoa heikkous on liukkaat lattiat ja heikko takapää.
Mattojahan meillä ei taas ole ollut aikoihin, kiitos koiranpennun. Ja kun lattiamateriaali on paska laminaatti se on liukas.. Papan ylös nouseminen on ollut hankalaa laminaatilla. Tosin Kessu osaa ilmottaa millon tarvii apua mutta... Jotenki papan arvolle sopivampaa on nousta just sillon ku ite haluaa. Matolla ja muovilattialla se onnistuukin mutta ei laminaatilla... Jota meille ei tuu enää ikinä mistään syystä.
Pitkän harkinnan jälkeen mä ostin Kessulle toissailtana lasten jarrusukat. Olin ihan varma että se ei niitä suostu pitämään.. Mutta pappahan menikin ihan villiin sukista! Jenna laitto niitä sille jalkaan niin se nyhti ja veti niitä käsistä . Lopulta ku ne oli siellä missä piti, ei se yrittänytkään ottaa niitä pois vaan käyttää aktiivisesti hyväkseen. Nyt pääseee ylös ku haluaa vaikka sukat makkaralla . Meillä siis nostellaan paapan sukkia päivät pitkät!

Pirulla on naama auki, en tiiä tuliko osumaa Armilta vai Pirkolta. Veikkaan jälkimmäistä. Syytöntä ei sattunu kuitenkaan ja onpahan Pirullakin katu uskottavampi naamari nyt.

Aksun kans ollaan tottisteltu, kyllä se kotona osaa. Mieli tekis kisoihinki.. Vaan taijetaan jättää kevääseen.

Armi on ollu taas tahalleen paska, se päätti yks päivä tappaa hevoset.. Ihan ku ois jtn luontodokkaria kattonu.. Porukka kasaan, liikkeelle, yks erilleen ja kíinni.. Voi vee! Ite et voi ku levitellä käsiä..  Stanan susi!

Näillä jatketaan, eli mitn ei oo tehty eikä tehä.