Tyypit vuotaa, Aksu päästä ja tytöt sieltä toisesta. Meillä on kaikki muut juoksussa paitsi Piitu, Lumo ja Piru. L ja P oletettavasti alottavat kans juoksunsa tähän samaan ryminään, Piitullahan ei menkkoja oo ku kerta vuoteen marraskuussa.

Pirkko sai Onninsa menneellä viikolla. Nyt sitten ootellaan että näinköhän saahaan pieniä cardin poikasia ihastella kesäkuussa..


Big-Woods Tiny Cupid


Big-Woods Fool Illusion


Onni  Pirkko ja toisinki päin

Astutus oli heleppoa ku heinän teko. Uros asuu lähellä ja osaa hommansa, mikäpä siinä. Mä kävin kolmena iltana tupakoimassa siikajoella ja hommat hoitu siinä sivussa .

Pirun ja Aksun kans ollaan reenailtu. Aksu on ihmeesti malttanu vaikka menkkapi**uja on mökki täys. Tänään käytiin jopa Hansun kans yhessä reenaamassa ja tekihän se. Toki parempaanki ois pystyny mutta ei nyt viilata, tuokin suoritus tässä tilanteessa on aika paljon.
Pikku-Ruukin pystyi keskittymään kohtuudella vaikka Unto pyörikin samalla kentällä, kerran se yritti karata mutta pysähty käskystä.. Se kykeni kuitenki leikkimään ja jopa tekemään asioita, se on kuulkaa paljon se. Täytyy myöntää, että on se aika karu tunne ku ei voi satasella luottaa pysyykö koira näpeissä vai ottaako ja lähtee ja jos sen tekee niin mitä se sitten tekee.. . Niin, niin kyllä se kotona osaa eikä se oo ketään vielä purrutkaan... Joo, mä pidän sen liinassa kunnes oon asiasta varma, älkää peljätkö .

Fillari kausi on avattu jo pari viikkoa sitten, olkijoen 10kilsan lenkkiä on suhattu aika aktiivisesti. Näppärästi meiltä löytyy kahen koiran kokoonpanot näille reissulle.  Armi & Lumo, Akka & Tane ja Aksu & Piru parivaljakot toimii parhaiten.
Pirun kans pyöräily sai ajatuksena niskavillat pystyyn ja monenlaisia pelottavan sekaisia ajatuksia muillaki ku mulla mutta tyyppi osaa homman ja näyttääpä tykkäävänki siitä. Joskus se yllättää positiivisestikkin .

Varsaa ei oo vieläkään, kylläpä on muuten oottavan aika pitkä