Tänään Jenna pääsi Pirkon kanssa tottistelemaan.

Olivat harjoitelleet leikkimistä,istumista ja luoksetuloa.Kaikki oli sujunut kuulemma hyvin.Kotiläksyjäkin olivat saaneet.
Se on pieni ongelma kun mä olen kuitenkin,vaikka Pirkko Jennan koira onkin,touhunnut sen kanssa enemmän,niin Pirkko ei meinaa ottaa Jennaa aina ihan tosissaan..Mutta jospa se yhteinen sävelkin löytyisi tämän kurssin myötä.
Molemmilla,tytöllä ja koiralla oli ollut hauskaa,se on kuitenkin pääasia!

Aksun kans käytettiin kurssi aika hyväksi ja käytiin kaupungilla lenkkeilemässä ihan kahdestaan.
Olikin hyvä lenkki!

Koiria oli tosi paljon liikkeellä,saatiin harjoitella ohitus tilanteita ihan kunnolla.Tai oikeastaan Aksu pääsi näyttämään,että tilanteet on hallinnassa :).
Jopa edellämme pyöräilevä pikku-poika kahden huutavan,hyppivän ja laidasta laitaan sinkoilevan beaglen (Argh!Missä on vanhempien vastuu??Holtittoman näköistä hommaa,ihme jos ei mitään sattunut.) kera ohitettiin tosi nätisti.Vaikka jouduimme jarruttelemaan ja odottelemaan niiden takana,että poika sai koirat reunaan ja me pääsimme ohi.

Keskustassa törmäsimme ilmeisesti jo vappu tunnelmissa olevaan mieheen..Oli sen verran maistissa ettei tainnut tietää itsekkään oliko tulossa vai menossa,askel eteen kaksi taakse tyyliin,sellainen iso markkinoilta ostettu ilmapallokin oli housujen vyöraksissa kiinni :).Ja totta kai koiran kanssa tekemään tuttavuutta!Ensin yritin kiertää,sitten kieltää mutta eihän mikään tehonnut.Kyllä koira koiran tuntee,mullon itelläki susikoira jne.
Eipä Aksu ollut tyypistä millänsäkkään,ei noteerannut sitä millään tavalla.Kylmän rauhallisesti seisoskeli,että siinäpä silität.

Tuollaiset tilanteet on aina vähän ikäviä,nuo tyypit kun monesti ovat tahalleen tai tahattomasti jollakin tapaa uhkaavia koiralle..
Mokka ei voi sietää juopuneita miehiä,kiitos erään sedän jolla oli aikoinaan pakottava tarve sopivassa promille määrässä käydä koiraa härnäämässä.
Jos joku humalainen väkisin tukkii kätensä Mokan lähelle se satavarmasti puree...Ja harvoinpa nuo tyypit uskoo vaikka kuinka yrittää varoittaa.
Toisaalta nuoren koiran kanssa tuollaisiinkin tapauksiin olisi hyvä törmätä,kun vain aina voisi olla varma että koiralle jäisi "hyvä mieli" tapaamisesta ;).

No nyt ei ainakaan Aksulle jäänyt mitään traumoja vaikka mä välillä olinkin varma,että se mies kaatuu foliopalloineen koiran päälle,onneksi ei :).