Meilläpä on uus rekku, se on aika ihq!

Eikö oo nätti!

Se on kyllä valtavan ihana ja heti kerralla mukava, se kuuntelee ulkona ja sisällä. Kissoja tuijottelee mutta ei se niihin koske eikä niitä tapa. Mä oon vähän rakastunu tuohon .

No joo, meijän Armi se on mutta sille on nyt tullu (toivottavasti pysyvästi) aivot. Kovasti oli toimitus jälkijunassa mutta jospa ne ois sitten sitäki paremmat
Oikeesti miten koira voi muuttua nuin paljon ja yhtäkkiä? Armihan on ollu se meijän talon sika, VitunArmi joka repii ja raastaa, käy kierroksilla, jahtaa kissoja, kulkee lauman mukana, ei välitä ihmisistä eikä tiiä muuta ku nimesä ja senki vasta miljoona kertaa toistettuna perkeleitten säestyksellä... Muutaman kerranhan sillä on lamppu syttynyt mutta ihan hetkellisesti täsä vuosien aikana mutta nyt se on ollu jo pitempään ihan ku eri koira.
Lenkillä se reagoi ihan yksilöllisiin kutsuihin, malttaa mielensä ja jopa leikkii mun kans. Ihan parasta oli yks päivä ku olin Armin ja Pirun kans pellolla ja moottorikelkkoja meni ja tuli, Armi kyllä kovasti katteli ja vähän kuumuki mutta eipä lähteny perään!
Sisällä se tuijottaa välillä kissoja mutta en ees muista millon ois viimeksi käyny käsiksi.. Ja se lopettaa tuijottamisen ku käskee. Tulee mun luo ku käsken, heiluttaa häntää ja jopa hyppii vasten! Kaikesta sitä voiki olla iloone .



Käytiin jäällä yks päivä kera suksien ja pulkan, mukana oli Piitu ja Piia pulkan kera ja Jenna & Armi ja Saana & Aksu minisuksilla











Joo, meno oli hulvatonta paitsi Piia ja Piitu nautiskeli ja kulkivat ihan omia polkujaan...

Oli nämäki välillä paikallaan

Ja Armi kuunteli sieläki vaikka sillä oliki niiiiin mukavaa, se jopa ymmärsi mitä tarkottaa oota! ( Kattokaa kuvasta jos ette usko, se ei oo yhtään takajaloillaan) Kertakaikkisen hienoa!