Paikallisen koirakerhon innoittamana päätin yrittää laittaa meidänkin koirujen tekemisiä "julkiseksi",jos se innostaisi itseäkin oikeesti treenaamaan koiraa eikä vain suunnittelemaan ;).
Täällä olisi siis tarkoitus tarinoida welsh corgi cardigan Big-wood`s Fool Illusion eli Pirkon ja valkoinenpaimenkoira Safe keeper`s Actionman eli Aksun elämästä.
Molemmat koirat ovat vielä niin nuoria, että harrastukset ovat vielä ihan alku tekijöissään.Pirkko on "joululapsi" syntynyt 25.12.2005,eli 1.vee synttäreitä vietettiin ihan äskettäin.Aksu taas on "juhannuslapsi" syntynyt 23.6.2006.

Pirkko on käynyt muutamat näyttelyt ja agilityn pentukurssit ja samaan suuntaan taitaa tulevaisuuskin kallistua.Eli näyttelyitä ja agilitya.

Aksu on opiskellut "keittiötokoa ja pihatokoa".Muutamiin haku treeneihinkin olemme päässeet ja tarkoitus olisi päästä edelleenkin.

Nyt meillä on täällä niin vesi ja jäätikkö kelit ettei ulkona voi tehdä juuri mitään muuta kuin yrittää pysyä pystyssä ja suurinpiirtein kuivana... Eilen oli pakko pakata koirat autoon ja ajaa kaupunkiin, että päästiin lenkille.Täällä "maalla" kun ei nuo hiekotus systeemit toimi aivan samaan tahtiin kuin kaupungissa ja katuvalottomat tiet oli ihan jäässä.Mutta ei se mitään,koirillekkin tekee ihan hyvää lenkkeillä välillä kaupungilla,siellä kun on enemmän elämää kuin täällä ;).

335889.jpg

335888.jpg
Aksun kuva Johanna Flinck