kelit nimittäin(Joonan mukaan jääpallo).Voi itku ja pari rumaa sanaa tätä talvea!

Eilen oli vielä lumi (vaikkakin erittäin märkä sellainen) maassa,yöllä tuli vettä ja tulee edelleen.Nyt on nilkkoihin asti vettä ja sen alla peilikirkas jää,ei tosiaankaan kiva.

Aamulla lähin nuorison eli ryhmärämän kans pellolle koska tielle ei uskaltaudu kukaan..Koirilla oli meno päällä
1212368.jpg

1212377.jpg

Hyvä ja rentouttava lenkki kaikin puolin mutta takaisin päin tullessa Armi näytti yhtäkkiä tältä...
1212201.jpg
1212384.jpg
Hyvähyvä ja kivakiva...
Ei muuta kuin kotiin suihkuun ja tutkimaan.Sillä on molemmat korvan kärjet auki!Ihan symmetriset viillot molemmissa korvissa,toinen vähän matkaa ihan läpi asti.
Ja ei,mä en tiiä mitä tapahtui!
Koirat olivat koko ajan näkösällä,mitään mutinoita ei ollut,missään välissä Armi ei vinkunut tms. ja tämä tapahtui ihan sekunneissa...Ja siis m o l e m m a t   korvat..Juoksiko se sitten niin lujaa,että tuuli puhalsi läpi pään mutta halkoi korvat?
Armiko tapaturma altis...Sille voi näköjään sattua vaikka ei ees satu...

Eilen olin lähössä Aksun kans pihalle vähän tottistelemaan ja just kun sain vaatteet päälle Jossu soitti olevansa koirien ja potkurin kans meijän pihassa ihan just ja lenkki seuraa vailla.Eipä siinä,nopea suunnitelmien muutos ja Pirkollekkin narua kaulaan ja potkuri lähtö asemiin.

Aksun kans meinas hiukka olla keskusteltavaa melkein koko matkan ajan...
Se veti,repi ja nyki.Se esitteli ilmeisesti Jossulle jotain aivan ihme pyörähdyksiä,varmaan lukenut Jossun blogista hienoa agility slangia,löyty satavarmasti kaikenmaailman barbi asennot,takaa leikaukset ja valssi askeleet...Raukka,yritti vaikutusta tehdä ;).

Oikeesti vikahan oli suurimmaksi osaksi mun,koira kävi jo lähtiissä aika kierroksilla,treenaamaanhan me oltiin menossa ja toiseksi sitä on nyt nämä muutamat kerrat mitä tänä talvena on potkurin kans päästy liikkeelle opetettu nimenomaan vetämään ja nyt ei saanutkaan...Lisäksi mukana oli lauma kääpiöitä jotka hölkkäs kun Aksun piti kävellä :).
Mutta varmasti teki hyvää Aksun itsehillinnälle tai sen puutteelle tuollainen lenkkeily...

Lauantaina käytiin Armin kans Oulussa valkkari pentu treffeillä.
Pentuja oli paikalla jopa viisi kappaletta ja Armilla oli lystiä!Kaks tuntia se juoksi ja riekku,kotimatkan sitten nukkui ja latas pattereita autossa että taas illan jaksoi olla oma itsensä ;).

Niin ja Riikka on ilmonnut meijät Armin kans ens kuussa alkavaan Fiksu pentu-kurssille,maaliskuussa alkavalle BH-kokeeseen valmistavalle kurssille Aksun kans (nämä molemmat Tupoksella,kuljetaan Riikan ja Annen kans kimppakyydeillä) ja vähän muuallekkin,enpäs kerrokkaan ihan kaikkea.... ;).

Ihan ite ilmottauduin Aksun kans Katrin toko kurssille,jospa näistä meijänkin elukoista tottelevaisia saadaan ;).