Eilen kävin vetämässä kerhon näyttelytottikset,Aksun pakkasin autoon myös että treenataan sitten kun näyttely hommat on hoidettu alta pois.Mirka sattui sopivasti tulemaan paikalle kun aloiteltiin ja sai käskyn ottaa Aksun autosta ja marssia sen kanssa kehään ;).
Olikin Aksulle hyvää treeniä kun ei päässyt mun luo,nimenomaan maltti harjoitusta.Kyllä sitä ensin meinas itkettää mutta loppua kohti vaimeni sekin märinä.
Joona otti Kessun mukaan,mutta ei se tainnut muistaa harjotella sen kans kun vieressä oleva leikkikenttä veti puoleensa.

Kun sain treenit vedettyä otin Aksun kans vähän seuraamista ja paikallaoloa,hyvin sujui vaikka paikalla olikin vielä koirakoita.

Tänään otettiin honganpalossa tosi häiriö treeniä,Pirkko oli auton vetokoukussa kiinni,Joona pyöräili,Mirka työnsi Joannaa rattaissa,Ukko oli autossa ja Asta kurkki pihalta.plus pyöräilijät,kävelijät ja mopoilijat.

Seuraamiset meni tosi hyvin,mä oon kohta ylpee niistä :).Aluksi meinas olla vähän keskittymis ongelmia mutta tosi nopeasti kontakti löytyi ja ympärillä olevat unohtui.
Paikallaolo alkaa olla jo varmaa.Otin usean lyhyen paikallaolon ja yhden pitemmän,kerran nousi kun Joona katos pyörän kans näköpiiristä (hankalaa olla tottelevainen paimen).
Luoksetulot meni tosi hyvin,vauhtiakin löytyi.(Vauhti meinas unohtua kun vaihdettiin käsky sana).
Liikkeestä istumista ollaan nyt muutamana päivänä harjoiteltu ja hyvin on pojalle jakeluun mennyt.
663570.jpg
663571.jpg

Treenien jälkeen lähettiin korvakoirien (Aksu,Pirkko ja Ukko)kans metsään sääskien syötäväksi,yritettiin saaha niitä samaan kuvaankin,heikoin tuloksin...
663573.jpg
kieli miehiä ;)